5 lucruri importante despre sanatatea genelor

Se spune ca ochii sunt ferestrele sufletului, ceea ce inseamna ca trebuie sa avem grija de acestia si, in special, de gene. Dincolo de imbunatatirea aspectului genelor cu rimel, de cele mai multe ori nu ne gandim la starea de sanatate a acestora.

Genele ajuta la protejarea ochilor de obiecte straine – in plus, atunci cand ele arata bine si noi ne bucuram de un aspect ingrijit. Pentru a mentine genele sanatoase, curata bine fata, inclusiv zona ochilor, inainte de a merge la culcare in fiecare noapte. De asemenea, asigura-te ca nu intinzi genele prea mult atunci cand aplici machiajul si foloseste produse naturale cum sunt cele de la BottegaVerde.ro, care nu afecteaza sanatatea lor”, spune Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro.

Iata ce trebuie sa stii despre ingrijirea genelor pentru a avea o sanatate corespunzatoare:

Exista o greseala comuna care duce la pierderea genelor?

Frecarea excesiva a ochilor si curatarea incorecta a rimelului de pe gene pot afecta sanatatea acestora. Fiind doua situatii agresive atunci cand se realizeaza, acestea pot duce la pierderea rapida a genelor. De asemenea, folosirea unor produse de make-up expirate sau nocive afecteaza nu numai sanatatea genelor, ci si a ochilor si pielii, de aceea este indicat sa folosesti un rimel din extracte naturale, cu efecte blande asupra genelor, cum este rimelul volum extrem cu extract de tei de la Bottega Verde, la 53 de lei.

Care sunt modalitatile de a promova o crestere a genelor?

Daca acestea sunt ingrijite corespunzator si se folosesc numai produse de make-up care nu dauneaza, cum este rimelul ultra-alungire de la Bottega Verde cu Apigenina, la 42 de lei, genele sunt stimulate sa creasca fara a fi un proces nociv, cu ajutorul acestui produs, rezultatele fiind vizibile dupa scurt timp.

Care sunt ingredientele periculoase pentru gene?

Evita rimelul care contine alcool Ethel, deoarece este foarte uscat, provocand genele sa fie fragile si sa se rupa foarte repede. Alege intotdeauna un rimel din ingrediente naturale, care sa nu contina parabeni sau alti compusi nocivi, rimelul gene infinite de la Bottega Verde, la 45 de lei, este foarte eficient pentru un aspect frumos al genelor si nu afecteaza sanatatea lor, avand un continut bogat de aloe vera si vitamina A.

Care este cel mai bun mod de a pastra genele curate si sanatoase?

Asigura-te ca iti cureti genele zilnic cu un demachiant delicat. Este, de asemenea, foarte important sa eviti schimbul de produse de make-up cu alte persoane, pentru a evita contaminarea incrucisata.

Este matreata genelor o problema reala?

Matreata genelor, este, de fapt exfolierea pleoapelor. Dar, poate proveni dintr-o serie de lucruri: dermatita seboreica, o alergie la produse de make-up, o problema autoimuna numita sindromul Sjogren, care este o boala autoimuna, psoriazis sau blefarita, o inflamatie cronica cauzata de bacterii. Oricine are aceste simptome ar trebui sa mearga la un medic oftalmolog.

BottegaVerde.ro detine game speciale de produse pentru fiecare tip de ten si pentru fiecare element al fetei, astfel incat dorintele tale sa devina realitate, iar frumusetea ta sa fie la cele mai inalte niveluri. Pentru o ingrijire deplina si o santatate a genelor, alege produsele naturale care iti creeaza un look ingrijit si aranjat in orice anotimp. Pentru mai multe detalii intra pe www.bottegaverde.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *