Not another beauty blog : Bottega Verde – frumusete, motivatie, sanatate

Acest articol a aparut prima data pe Not another beauty blog.

De cand tot primesc colete, niciodata doar experienta receptiei coletului nu era o incantare in sine. Intotdeauna rupeam ambalajul repede ca sa ma desfat cu produsele din interior insa coletele de la Bottega Verde sunt in sine o priveliste demna de admirat cu un mesaj motivational pe care de multe ori il uitam atunci cand suntem intr-un magazin de cosmetice: Frumusetea este in tine!bottega verde

Vorbind de frumusete, interioara si exterioara, niciun alt brand nu s-a gandit sa faca si din deschiderea coletelor o placere in sine. De multe ori te enervezi ca nu ai cutterul, ca iti rupi unghiile, ca produsele nu sunt bine sigilate uneori mai e si cutia murdara sau reciclata incat incepi sa pui la indoiala provenienta produselor si calitatea lor chiar daca initial ti s-a parut ca faci o afacere buna. Mi s-a intamplat de multe ori sa primesc diferite produse in cutii murdare, cu 7 randuri de banda adeziva si cu foarte putina grija la produsele din cutie, asadar, apreciez ca Bottega Verde are o politica ce implica frumusetea de la prima vedere: cutia mereu noua, produsele mereu asigurate cu folie cu bule, cutia mereu ambalata in carton marca Bottega Verde cu mesaj motivational si coletul mereu infoliat intr-un singur rand de folie cu awb deasupra.

Dupa ce desfaci cutia deja stii ca indiferent de alegerile care te asteapta in colet vor fi cel putin pe masura impactului vizual al cutiei, la care adaugi si experienta mirosului. Coletele Bottega Verde miros mereu frumos din cauza premiilor, cel putin in cazul meu, deoarece mereu am primit pana acum cate un sapun la comenzile efectuate. De data aceasta am primit unul cu violete, in completarea bazei de machiaj si al gelului de curatare intima cu ceai verde.

LINEA FLORI – SAPUN PENTRU IGIENA INTIMA CU EXTRACT DE CEAI VERDE SI ACID LACTIC (200 ML)

bottega verde

Tabu, indiscret, nepotrivit, de asa ceva nu se vorbeste dar practica si numarul de practicieni in ginecologie ne arata contrariul: nu vorbim si ajungem la medic cand e tarziu. Ne place sa stim indiscretiile altora, problemele altora dar ne rusinam cand vine vorba de ale noastre pentru ca, chiar daca ar fi, ele sunt mereu inexistente. Chiar daca ai un disconfort de la un epilat nereusit sau o durere, o sangerare, o usturime in zona intima, nu vorbim de ele pentru ca e nepotrivit, sau cel putin era pe vremea bunicilor.

Mama m-a invatat ca orice problema poate fi prevenita cu o igiena corecta, indiferent ca vorbim de dantura, parti ale corpului sau chiar zona intima. Cum te astepti sa nu te imbolnavesti daca milioanele de microbi cu care intri in contact zilnic se tin scai de tine pana gasesc o portita prin care sa iti insele sistemul imunitar si sa isi faca de cap?

Una din caile pentru a contribui la o sanatate de durata este igiena zilnica cu produse blande, vrei sa te ingrijesti nu sa te dezinfectezi cu totul, vrei produse care tin cont de pH-ul pielii si nu il schimba, vrei prospetime, calmare a ocazionalului disconfort, dar mai mult vrei sa stii ca te poti baza pe un produs indiferent ca esti abia venita de la un epilat inghinal si pielea inca iti este bruscata si indiferent ca este o zi normala in care ai nevoie doar de prospetime si curatare.

Eu asta am gasit in sapunul pentru igiena intima de la Bottega verde: curatare delicata care protejeaza echilibrul natural al unei zone intima, diminuarea disconfortului dupa epilat datorita extractului de ceai verde care improspateaza si mentinerea unei zone curate si proaspete pe o perioada indelungata. Daca ar face mai multe nu ar mai fi intim :) Sapunul lichid in varianta de 200ml costa pe site 31 de lei dar il gasiti inca in doua variante daca cea cu ceai verde nu va “coafeaza” :lapte de bumbac sau nalba.

L-ati incercat? Ce sapun de curatare intima v-a lasat cea mai buna impresie pana acum sau care il folositi in mod frecvent?

O zi placuta!

XOXO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *