Not another beauty blog: Baza de machiaj cu efect de netezire de la Bottega Verde + cadou

Acest articol a aparut prima data pe Not another beauty blog.

Netezirea si hidratarea, atunci cand vorbim de o  baza de machiaj care ar trebui sa te tina machiajul intact toata ziua, sunt cele doua criterii de care nu te poti lipsi. Desigur, mai e si protectia, consistenta si felul in care reflecta lumina, dar in final un nivel optim de hidratare si netezire fac o buna baza de machiaj. De regula nu e usor sa gasesti una care sa le aiba pe amandoua, sau una care sa fie general valabila necesitatilor tenului tau indiferent de sezon, factori de mediu sau stare de sanatate dar  iata ca cei de la Bottega verde au reusit.bottega verde

BAZA DE MACHIAJ CU EFECT DE NETEZIRE/LIFTING CU ALGE MARINE SI VITAMINA E (15 ML)

Cand spui ca esentele tari stau in borcanele mici nu te astepti ca ele sa aiba doar 15 ml dar totodata sa aiba un efect covarsitor asupra oricaror zone sunt ele destinate.

Este o baza foarte placuta, potrivita, practic nici nu se simte pe piele si subliniaza frumusetea naturala: ascunde imperfectiunile, umple ridurile si netezeste pielea. Formula sa este o emulsie moale care se transforma intr-o pelicula subtire cu fluiditate mare si finisare moale si catifelata. Poate fi folosita ca baza de machiaj sau independenta fata de alte produse. Cu alge marine, cu rol protector si revitalizant si vitamina E, antioxidanta.

Baza aceasta de machiaj mi se pare ca este un mix bun dintre doua produse pe care le-am indragit: o baza de machiaj matifianta de la NYX care imi usca prea tare tenul dar si baza de machiaj de la Mustaev care are particule lucioase si hidrateaza pielea pe toata durata zilei. Desi in cazul primeia imi doream tenul de portelan pe care il promitea dar imi doream si lipsa cojitelor care apareau in decursul zilei, iar in cazul celei de-a doua ar fi fost bun un plus de netezire, nu doar de luminozitate,  in baza de machiaj de la Bottega Verde am gasit ce aveau de oferit cel mai bun cele doua: netezire, hidratare si promisiunea unui ten cu un numar redus de imperfectiuni.

Pentru o aplicare completa este nevoie de putin produs si pot trage astfel concluzia ca cei 15 ml o sa ma tina mult timp de-acum incolo. Deoarece nu este la fel de fluida ca si baza de la Mustaev, cea cu alge si vit E vine in borcanel dar aplicarea este foarte usoara datorita dimensiunilor recipientului si a consistentei cremoase. In timp, porii nu sunt infundati si pielea reuseste sa respire chiar daca ai aplicat machiaj, acesta fiind si scopul unei bune baze de machiaj: protejeaza pielea, o lasa sa respire, o hidrateaza, tot timpul ala in care tu porti machiajul pentru a arata fabulos. Cei 15ml de baza de machiaj cu alge si Vit E costa 67 lei pe site si se merita din plin daca pretul include si sanatatea tenului tau.bottega verde

In plus, la cele doua produse din acceasta comanda Bottega Verde am primit si o felicitare, cu acelasi mesaj motivational  care imi reaminteste mereu ca nu am nevoie de cosmetice pentru a fi frumoasa si, un sapun minunat cu violete. Nu am mai avut pana acum unul cu miros de violete si observ ca intre timp au schimbat si eticheta, ceea ce le face si mai dezirabile decat pana acum. E mereu bine sa prinzi reduceri, sa ai parte de cadouri si sa poti sa ai o limita mica pentru transport gratuit insa  e mereu mai bine sa ai parte de produse bune, ceea ce este exact ce poti gasi la Bottega Verde.

Ce produse ti-ai dori sa incerci sau ai incercat de la Bottega verde?

O zi frumoasa!

XOXO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *