Kaiyo Aino Blog: Review BB Concealer & Ruj cu ulei de Argan Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Kaiyo Aino Blog

Tot din ultima comandă de pe Bottega Verde Romania,  vă arat astăzi două produse care mi s-au părut interesante.

Corectorul BB Concealer cu extract de rodie și vitamina A

Acesta mi s-a părut diferit ca textură. E mai dens, decât produsele similare, mult mai hidratant și mai plăcut.
Cel mai mult îmi place faptul că nu se strânge între riduri, cel puțin câteva ore. Are o rezistență medie, dar pentru prețul lui mi se pare ok.
Însă trebuie să aplici un pic mai mult decât ai aplica în mod obișnuit un produs similar, pentru că, o parte se absoarbe în piele. Fiind și foarte hidratant, mi se pare excelent pentru zona ochilor, unde ridurile nu vor fi scoase în evidență, dar rezistență mai mare puteți obține cu un produs de fixare.

Eu am ales nuanța ivoire, care poate ar părea prea deschisă, dar se adaptează perfect și pur și simplu în timp ce îl aplic devine nuanța perfectă pentru tenul meu.

E un produs destul de interesant, cu multe efecte surprinzătoare și e și la un preț bun.

Rujul cu Ulei de Argan

Un ruj cu o textură cremoasă și filtre de protecție solară, în nuanța bronz prețios. Mi se pare perfect pentru vară, culoarea în sine e foarte aproape de cea naturală a buzelor, doar că extra sidefată.
Mi-a plăcut enorm nuanța care mi-a amintit de rujurile Ruby Rose, pe vremea când erau doar câteva nuanțe, printre care și această nuanță de bronz.
Chiar dacă pare excesiv sideful și mai puțin la modă în ultimii ani, acesta arată pe buze mai mult spre gloss- lucios.

Din păcate nu rezistă foarte mult, formula sa hidratantă făcându-l să fie mult mai aproape de textura de gloss. Rezistă însă câteva ore.

Pentru că tot vorbim de rujuri glossy cu sclipici, o să vă arat în curând mica mea colecție care o să vă facă să priviți cu alți ochi aceste rujuri.

Bonus: 

Tot din ultima comandă, m-am decis să scriu tot aici despre gelul de duș cu cocos, pe care mă gândisem eu să-l iau altă dată, dar până la urmă m-am răzgândit pentru că mai aveam geluri de duș de cocos, însă cumva tot m-am întors cu gândul la el.
Având în vedere felul incredibil în care miroase cel de ciocolată, aveam cele mai mari așteptări și de la acesta.
Când l-am primit, prima reacție a fost de dezamăgire, pentru că nu mirosea deloc a cocos, ci a un fel de lapte cu puțină aromă de vanilie și parcă și ceva floral. Nu era rău, dar aromă de cocos nu simțeam deloc.
Însă, în mod ciudat, o dată ce îl folosești, vei simți imediat aroma de lapte de cocos, care este și extrem de intensă și chiar rămâne ceva vreme în piele. Așa că, în ciuda dezamăgirii inițiale, am fost cu atât mai surprinsă de aroma intensă pe care o are doar când îl folosești. Poate e ceva făcut special să se simtă doar în contact cu apa, nu știu. Însă, dacă îl cumpărați, dați-i o șansă pentru că o să vă surprindă și nu îl judecați după cum miroase în ambalaj.

Nu uitați să folosiți codul KAI, dacă doriți să dați o comandă pentru a primi 10% reducere.

Shop Here:
Ruj Cu ulei de Argan https://goo.gl/bEM52Z
BB Concealer https://goo.gl/cMoaey
Gel de duș cu lapte de cocos: https://goo.gl/wiuYWy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *