De ce este recomandat sa folosesti vopsea de par naturala

Conform unui studiu realizat in Regatul Unit, femeile isi schimba coafurile de aproximativ 150 de ori pe parcursul unei vieti. De multe ori, din aceasta schimbare face parte si vopsitul parului. Un procent de 65 la suta dintre femei isi schimba culoarea naturala a parului, cu o crestere de aproximativ 7 la suta din anii 1950.

Vopsele pentru par traditionale sunt pline de substante chimice potential daunatoare care la expuneri foarte mari, au fost asociate cu iritarea pielii si a cailor respiratorii, reprimarea sistemului imunitar si chiar cancer. Exista o modalitate de a acoperi firele albe sau pur si simplu sa ne bucuram de o culoare, fara sa ne expunem la aceste substante chimice toxice?

Produsele pentru colorarea parului BottegaVerde.ro sunt raspunsul revolutionar, venit dupa intense cercetari la nevoia noastra de a folosi produse de calitate, eficiente, dar naturale, care sa nu afecteze santatea parului, sau a scalpului. Daca te-ai obisnuit cu ideea ca produsele de colorare sunt un rau necesar este timpul sa te convingi ca nu este nici pe departe asa! Descopera o gama deosebita de culori in nuante naturale, care acopera garantat firele albe si nu afecteaza parul sau pielea capului. Produsele de colorare a parului Bottega Verde nu contin substante agresive sau ingrediente care pot provoca reactii alergice, fara Amoniac, fara Rezorcina, fara conservantii nocivi PPD!

Institutul National al Cancerului (NCI) prevede ca peste 5.000 de substante chimice diferite sunt utilizate in produsele de colorare a parului, dintre care unele sunt raportate a fi cancerigene chiar si la animale. Desi producatorii au imbunatatit produsele de colorare pentru a elimina unele dintre cele mai periculoase substante chimice care au fost folosite în anii 1970, acestea inca mai contin chimicale precum:

  • Cuaternium-15, care poate elibera formaldehida, un cunoscut cancerigen;
  • Etoxilati, care pot fi distrugatori ai hormonului;
  • Fenilendiamina (PPD), care este un iritant pentru piele si sistemul respirator, fiind clasificat in Uniunea Europeana ca fiind toxic si periculos pentru mediu.

Cu toate studiile care s-au efectuat pe acest subiect, femeile inca nu au realizat cat de mult isi pun in pericol sanatatea, utilizand vopsele chimice de cel putin 10 ori pe an, fara sa constientizeze ca toate aceste substante care stau pe scalpul mai bine de 40 de minute la fiecare vizita la salon, ajung direct in corp.

Din fericire s-au gasit alternative!

BottegaVerde.ro a creat  gama care asigura o acoperire perfecta a firelor albe, o culoare de lunga durata, respectand in acelasi timp firul de par si scalpul. Color brio aigura eficienta, fara a folosi substante agresive sau intr-un mod in care sa provoace reactii alergice. Formula sa este: fara amoniac, fara rezorcina, fara parafenilendiamina si fara conservanti. Kit-ul Color bio – vopsea de par, 43 lei contine: 1 tub de vopsea 60 ml, 1 tub de crema revelatoare 60 ml, 1 pieptene aplicator, 1 prospect, 1 pereche de manusi de unica folosinta, 1 plic cu balsam crema „ulei de nuci si fructe rosii” pentru par vopsit, 20 ml.

Pentru rezultate si mai rapide incearca Color brio – masca iluminatoare 3 in 1 cu casmir si ulei de argan, 29 lei. Este o masca de par fara amoniac, fara coloranti. Simplu si usor de folosit, ofera parului reflectii minunate, stralucire, o culoare mai luminoasa si acopera firele albe. Formula speciala care contine casmir si ulei de argan, ofera moliciune si luminozitate. Culoarea se duce dupa 4-5 spalari. Aplicata pe parul natural, ofera luminozitate, intensifica reflectiile si acopera firele albe. Se aplica pe parul vopsit si este perfecta pentru revigorarea culorii, de la o nuanta la alta, lasandu-l stralucitor, cu reflexii si ajutand in acelasi timp la acoperirea radacinilor. Masca coloranta ce revigoreaza culoarea parului oferindu-i reflectii intense si stralucitoare. Ofera luciu parului. Rezultatul final depinde de culoarea initiala a parului.

Ai grija de sanatatea ta! Foloseste produse naturale. BottegaVerde.ro detine game speciale de produse pentru toate nevoile, astfel incat dorintele tale sa devina realitate, iar frumusetea ta sa fie la cele mai inalte niveluri. Pentru un par sanatos si natural, cu o culoare de invidiat, alege produsele din gama Color brio. Pentru mai multe detalii intra pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *