Cum sa ai grija de tenul tau, dupa 50 de ani

Cine spune ca atunci cand treci de 50 de ani, nu poti sa te mai simti frumoasa?

Chiar daca firele gri de par si-au facut deja aparitia, iar ridurile au inceput sa fie din ce in ce mai vizibile, inca ai nenumarate optiuni de a estompa efectele vizibile ale anilor pe fata ta.

Sunt multi factori care influenteaza schimbarile din aspectul tenului tau. Fie ca nu ai reusit sa te lasi de fumat, fie ca ai un regim alimentar dezordonat, sau pur si simplu mostenesti complexitatea tenului mamei tale, toate aceste variante isi pot gasi rezolvarea in produse organice, inspirate din natura.

Uite ce solutii simple si de efect ar trebui sa iei in considerare:

Renunta la fumat!

Cercetarile au aratat ca fumatul ajuta la imbatranirea prematura a tenului.

Evita expunerea la soare

Si in niciun caz nu intra intr-un salon de bronzat! Evita intervalul orar 10-14, atunci cand razele soarelui sunt cele mai puternice, si poarta palarii, ochelari de soare si imbracaminte care sa iti acopere pielea. Eviti astfel aparitia pistruilor si semnelor de imbatranire cauzate de expunerea la soare.

Mergi frecvent la control pentru depistarea cancerului de piele

Daca esti o persoana cu piele destul de deschisa la culoare, prezinti un risc si mai mare de aparitie a acestei afectiuni, si ar trebui sa mergi la controale timpurii.

Poarta intotdeauna crema cu protectie solara

Incearca sa ai mereu fata acoperita cu lotiuni care au factor de protectie solara, dar nu uita si de maini. Alege creme care stii ca au ingrediente cat mai naturale, si sunt special create pentru tipul tau de ten.

Pentru maini iti putem recomanda Crema de maini din gama Aminovita, de la Bottega Verde,  cu Pluridefence, Alpha Arbutina si ulei de susan-SPF 15. Acest amestec lupta impotriva semnelor datorate imbatranirii: pete, piele uscata, decolarari ale pielii. Folosita zi de zi, amelioreaza senzatia de uscaciune, protejeaza impotriva factorilor externi, estompeaza petele si pielea decolorate.

Foloseste creme special create pentru tipul tau de ten

Foloseste un umidificator si ai grija sa ai in preajma sapunuri intens hidratante si creme de fata regeneratoare si restructurante. Tenul tau trebuie sa fie hidratat si protejat in permanenta, atat ziua cat si noaptea. Fie ca optezi pentru clasica metoda in care ai o crema pentru zi si una pentru noapte, in recipiente diferite, ori poti alege o crema care le imbina pe ambele, cum e Crema de fata pentru zi si pentru noapte, din gama Aminovita de la Bottega Verde, imbogatita cu Pluridefence, peptide si ceramide vegetale, in special creata pentru persoanele cu varsta peste 60 de ani. O textura perfecta care compenseaza exigentele tenului matur si corecteaza efectele imbatranirii hormonale.

Tine un regim de alimentatie sanatos, si nu uita sa te hidratezi

Alimentele si apa ajuta la refacerea tesuturilor din interior. Pentru a le regenera si la exterior, incearca creme special, de zi, si de noapte. Cele de la Bottega verde, cum ar fi Crema de fata regeneranta si restructuranta cu Pluridefence revitalizant la nivel celular. Secretul sta in ingredientele care cuprind: Pluridefence, miere, Jojoba, ulei de migdale dulci si ceramide.

BottegaVerde.ro detine game speciale de produse pentru fiecare tip de ten, astfel incat dorintele tale sa devina realitate, iar frumusetea ta sa fie la cele mai inalte niveluri. Ingredientele active naturale, formulele unice si substantele active patentate constituie secretul Bottega Verde pentru o fata luminoasa, cu un tonus excelent si cu un aspect mereu mai tanar. Pentru o ingrijire deplina a tenului tau, alege produsele naturale. Pentru mai multe detalii intra pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *