Alege fardul de peoaple potrivit, in functie de nuanta pielii tale si de tendintele din aceasta primavara

Tendintele de make-up se schimba constant, insa culorile care se potrivesc fizionomiei si nuantei pielii tale  raman intotdeauna aceleasi. Exista, insa, cateva culori pentru fardul de peoaple care raman mereu la moda in sezonul cald, specifice celor 3 nuante de piele.

 „Alegerea unui fard de pleoape care sa ti se potriveasca poate fi un proces dificil, mai ales daca nu esti genul de persoana care sa poarte make-up tot timpul. Din fericire, acest sezon este despre naturalete, prospetime si tinerete. In aceasta perioada se poarta  culorile naturale pentru machiajul din timpul zilei. Opteaza pentru roz, bej sau piersica pentru un look fresh, lejer si lipsit de imperfectiuni. Anul 2017 este, cu siguranta, o reinterpretare a anilor 80. Pentru machiajul de seara alege pleoapele sclipitoare, dar nu exagera. Sunt jucause si indraznete, accentuand privirea si oferindu-i un aer seducator. In cantitatea potrivita, acesta poate fi purtat si in timpul zilei. “, spune Andreea Has, make-up artist bottegaverde.ro

Nuanta pielii tale este principalul criteriu pe care te axezi pentru a alege fardul de peoaple potrivit aspectului tau. Iti prezentam cateva culori  aflate in topul tendintelor din aceasta primavara, in functie de nuanta pielii tale.

Pielea palida arata minunat cu un strop de pigment peste peoaple, mergand doar pe linia de contur. Culorile care trebuie folosite pentru aceasta nuanta de ten sunt roz pal sau verde. Incearca My color – fard de peoaple cu vitaminele A si E si coenzima Q10 – roz sau My color – fard de pleoape cu vitaminele a si e si coenzima q10 verde. Pulbere pigmentata cu actiune iluminatoare. Textura inovatoare, moale, confortabila si usor de aplicat, chiar si cu degetele, permite un make-up rapid si o culoare sublima, ce ramana intacta pentru mult timp. Disonibila in culori mate sau perate, pentru combinatii nesfarsite si efecte extraordinare. Ideala pentru un look mai creativ! Pulbere pigmentata cu actiune iluminatoare si o textura inovatoare, usor de aplicat, chiar si cu degetele, permite un make-up rapid si o culoare sublima, ce ramane intacta pentru mult timp.

Pielea cu nuante calde, maslinie, este cea mai versatila – aproape orice merge atunci cand vine vorba de culori pentru fardul de peoaple. Pentru un look dramatic, alege nuante metalice, cum ar fi de bronz si aurii, care arata spectaculos pe un fundal de ten mediu. Alege Umbra intensa – fard de pleoape umed/uscat cu ulei de jojoba si vitamina e – bej sau My color – fard de pleoape cu acid hialuronic si pulbere de perle de apa dulce – gri. Este o pulbere foarte fina cu o culoare intensa. Textura cremoasa si fina, care este foarte usor de aplicat, nu incarca pleoapele. Perfecta pentru a transforma machiajul in ceva de efect, iar privirea ta intr-una profunda si stralucitoare. Fiecare nuanta poate fi aplicata pe pleoapa cu degetul sau cu o periuta pufoasa!

Pentru a iesi in evidenta pe o piele de culoare inchisa este nevoie de o umbra intensa si pigmentata. Culorile care functioneaza in mod exceptional pe nuantele mai inchise de ten sunt tonurile de fructe de padure si de albastru acvatic. Testeaza My color – fard de pleoape cu acid hialuronic si pulbere deperle de apa dulce – lila sau My color – fard de pleoape cu acid hialuronic si pulbere de perle de apa dulce – laguna.

Fardurile de pleoape BottegaVerde.ro sunt produse cu proprietati speciale datorita texturii matasoase, fine, cu aderenta perfecta. Dezvaluie o gama de culori surprinzatoare, intense, uniforme, cu impact stralucitor, pentru un machiaj de durata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *