Cum se foloseste anticearcanul

Cearcanele nu sunt cauzate doar de noptile nedormite sau retentia de lichide din organism. Dermatologii sustin ca tesutul subtire din jurul ochilor este supus unui  „stres” mai mare decat alte zone ale corpului, acesta fiind si motivul pentru care ne confruntam, chiar de la o varsta frageda, cu pungi, cearcane sau riduri fine.

Din fericire, exista nenumarate metode ne a ne ascunde micile imperfectiuni! Fardurile corectoare BottegaVerde.ro sunt adevarate solutii salvatoare, usor si rapid de folosit. Sunt produse pe care trebuie sa le ai mereu la indemana, aplicandu-le doar pe zonele cu probleme, iar cu un singur gest ascunde orice imperfectiune. Produsul anticearcan BottegaVerde.ro destinde trasaturile si diminueaza aspectul ridurilor, atenuand cearcanele. Folosite zilnic, privirea devine mai luminoasa, ridurile sunt diminuate si pielea devine mai tanara, datorita extractelor speciale pe care le contin (Crin Alb, Lotus, flori albe, acid hialuronic si chiar factor de protectie solara).

Exista 5 reguli de baza in aplicarea anti-cearcanului, care trebuie respectate pentru rezultate favorabile:

  • Daca folosesti fond de ten, anticearcanul se aplica la final, pentru a folosi exact cat este necesar.
  • Cea mai buna modalitate pentru a aplica anticearcan este de a desena un triunghi cu baza in jos sub zona ochiului. Aceasta forma nu numai ca ascunde cercurile intunecate, dar creeaza instantaneu iluzia ca fata ta este mai ridicata.
  • Pentru a preveni iluzia de ochi adancit, in cazul in care mergi pe un machiaj de zi si nu folosesti fard de pleoape, va fi nevoie sa aplici putin anti-cearcan si pe zona pleoapelor.
  • Atunci cand alegi un corector, mergi spre o nuanta mai deschisa decat fondul de ten. Corectorul aplicat in zonele intunecate sau rosii, folosind o nuanta mai deschisa decat restul machiajului, va ajuta eliminarea acestor tonuri.
  • Finiseaza cu pudra. Mai ales sub zona ochilor, pudra fixeaza corectorul si ajuta la uniformizarea acestuia cu nuanta pielii.

Corector stick cu ulei de migdale dulci si vitamina E, 31 lei este un stick corector practic ce, cu o singura aplicare acopera cearcanele, liniile fine si imperfectiunile. Ideal pentru a-l avea la tine tot timpul, pentru retusuri rapide pe tot parcursul zilei si un make-up mereu impecabil. Formula inovatoare, bogata in pigmenti puri, ofera o acoperire perfecta, fara a bloca transpiratia normala a pielii. Cu vitamina E, anti-imbatranire si ulei de migdale dulci, hranitor. Un stick corector practic ce, cu o singura aplicare acopera cearcanele, liniile fine si imperfectiunile. Ideal pentru a-l avea la tine tot timpul, pentru retusuri rapide pe tot parcursul zilei. Cu vitamina E, anti-imbatranire si ulei de migdale dulci, hranitor.perfect cu o singura aplicare.

BB concealer – corector lichid cu extract de rodie si vitamina E, 29 lei  este un corector lichid, cu o atingere matasoasa si placuta, usor si rapid de utilizat. Cu putine aplicari, minimalizeaza cearcanele, petele, imperfectiunile si liniile fine, avand un rezultat foarte natural. Textura sa speciala, usor de adaptat, se amesteca perfect cu tenul.

Corector stick iluminator anti-cearcan cu vitamina e si extract de vanilie, 39 lei . Este un corector lichid cu functie dubla, care acopera si ilumineaza. Usor de folosit datorita aplicatorului cu periuta, in forma de stick, acopera cu o simplitate absoluta, imperfectiunile, semnele de oboseala si cearcanele. Textura subtire si confortabila, cu pigmenti reflectorizanti, creaza puncte de lumina ce ilumineaza si modeleaza tenul. Vitamina E are un rol antioxidant, ce protejeaza epiderma si mentine neschimbat nivelul corect de umiditate. Ilumineaza si acopera.

BottegaVerde.ro va propune o gama variata de produse corectoare pe baza de extracte naturale, creata special pentru a reda frumusetea si stralucirea naturala a tenului. Uita de cearcane cu un anticearcan Bottega Verde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *