Secrete pentru intretinerea cuticulelor

Cuticulele, mai exact straturile de piele moarta sub care se formeaza matricea unghiei, sunt deseori ingrijite incorect, desi ele au un rol important in estetica manichiurii.  Acest strat dur de piele moarta protejeaza unghiile de bacterii, iar atunci cand sunt neglijate sau ingrijite necorespunzator, pot cauza probleme, precum infectiile dureroase. De aceea specialistii recomanda sa nu le inlaturam, ci sa le ingrijim zilnic.

Produsele de ingrijire a mainilor BottegaVerde.ro au consistenta speciala, cremoasa, moale, emolienta, bogata. Toate produsele sunt realizate din ingrediente naturale, fara parabeni, siliconi, sau coloranti, dar contin un numar ridicat de derivate din plante. Sunt eficiente in ingrijirea si protejarea mainilor de factorii agresori din mediu de la prima aplicare. Ingredientele active (orez Venere, polifenoli, minerale, amidon de orez, argan etc) ingrijesc pielea delicata a mainilor.

Pentru a avea niste cuticule sanatoase si cu un aspect placut va punem la dispozitie cateva secrete de ingrijire a lor.

Nu taiati niciodata cuticulele. Dermatologii spun nu exista nici un motiv intemeiat pentru a inlatura cuticulele. Taierea lor duce la infectii si iritatii. O data eliminata, pielea din jurul unghiei dispare si creaza un spatiu propice pentru bacteriile care se pot dezvolta acolo.Taierea cuticulelor poate duce, de asemenea, la probleme de crestere a unghiilor, pete albe sau suprafete zgronturoase.

Testati tratamentul pentru cuticule cu ulei de migdale dulci si vitamia E. Este un tratament pentru cuticule sub forma unui stilou extrem de practic, pe baza de ulei de migdale dulci si Vitamina E. Doar cu o singura aplicare, hraneste si catifeleaza cuticulele, astfel incat acestea sa devina mult mai usor de tratat. Este un produs destinat mainilor cu un aspect ingrijit si o manichiura foarte usor de realizat. Prezinta un continut de 50% de ulei de migdale dulci. Cu timpul cuticulele tale vor disparea.

Hidratati. Desi cuticulele nu au aceeasi textura ca pielea de pe restul mainilor, acestea sunt compuse in principal din piele, asa ca este esential sa le mentinem hidratate. Majoritatea dermatologilor recomanda uleiuri si creme foarte hidratante pentru rezultate benefice. Incercati Macese din Chile – crema de maini si unghii cu ulei de macese. Este o crema foarte nutritiva care combate crapaturile, roselile, deshidratarea, in timp ce protejeaza unghiile, lasandu-le netede si hidratate. Un adevarat ritual de infrumusetare pentru orice moment al zilei. Profita de formula sa foarte bogata, care combina actiunea emolienta a untului de Masline si de Shea cu exceptionalele proprietati elasticizante si regenerante ale uleiului de Rosa Mosqueta, pentru a-ti hidrata cuticulele. Mainile vor fi  mai moi, mai catifelate,iar unghiile vor arata perfect chiar si in conditii externe nefavorabile.

Protejati-va de produsele chimice. Mainile, unghiile si cuticulele se pot usca de la spalatul vaselor frecvent cu produse chimice antidegresante. La fel si solutia de indepartare a lacului de unghii, care contine acetona. Specialistii recomanda purtarea de manusi pentru protectie atunci cand spalati  vase si inlocuirea acetonei traditionale cu un dizolvant care nu contine acetona.

Puteti incerca dizolvant fara acetona, cu extract de miere.  Are o formula delicata, fara acetona, ce se usuca rapid si nu deterioreaza unghiile. Formula speciala cu extract de miere, ce hidrateaza si calmeaza, este ideala pentru eliminarea urmelor de culoare de pe unghii, hidratand cuticulele.

Toate produsele de ingrijire a mainilor sunt realiate din ingrediente naturale, fara parabeni, siliconi, sau coloranti, dar cu un continut ridicat de derivate din plante. Pentru o gama mai variata de produse de ingrijire intra pe BottegaVerde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *