6 sfaturi pentru a-ti pastra parul si corpul sanatos in aceasta vara

Pentru ca ne apropiem usor de zilele toride de vara, cred ca ti-ar placea sa stii ce presupune rutina de ingrijire a parului in aceasta perioada. Soarele este benefic pentru organism, atata timp cat te expui la orele potrivite si pe perioade scurte, iar daca acorzi atentie pielii si o protejezi corespunzator, de ce nu ai face la fel si cu podoaba capilara? Ingrijirea parului vara inseamna mai mult decat simpla acoperire a capului cu o palarie sau spalarea cu un sampon reparator, la fel si ingrijirea corpului tau.

BottegaVerde.ro crede in frumusetea autentica, naturala, bazata pe invataturile naturii, iar produsele de ingrijire a parului si a corpului sunt concepute ca dovada activa a acestui fapt. Gama de produse pentru protectia solara SOL a fost creata cu ajutorul ingredientelor nutritive, restructurante si protectoare.

Inainte de expunerea la soare

Este intotdeauna indicat sa te pregatesti pentru soare, nisip si apa marii. Daca ai o piele sanatoasa atunci cand mergi la plaja, vei suferi mai putine daune dupa expunerea radiatiilor UV. Acestea sunt printre cele mai importante sfaturi pentru a-ti pregati corpul pentru vacanta.

Hidrateaza-ti foarte bine corpul din interior. Este important sa bei multa apa pentru a-ti mentine pielea si parul hidratat si pentru a impiedica uscarea lor.

Pastreaza-ti pielea bine hidratata. Utilizeaza o crema bogat hidratanta, care functioneaza bine pentru piele. Este deosebit de important sa se utilizeze un produs hipoalergenic, deoarece o expunere indelungata la soare poate provoca hipersensibilitate cutanata.

Foloseste constant Protectie Solara – crema dupa plaja, emolienta si hranitoare, cu ulei de nuci braziliene si fructul pasiunii – pentru a mentine bronzul (200 ml). Aceasta crema te va ajuta sa ai o piele super hidratata si cu un aspect sanatos, prevenind cojirea sau uscarea din cauza radiatiilor solare.

La fel de bine trebuie sa ai grija si de tenul tau. Incearca sa incluzi in rutina ta zilnica Protectie Solara – crema de fata, dupa plaja, hidratanta, cu flori de pai .Este puternic hidratanta, bogata in ingrediente active naturale.

Pregateste-ti parul pentru expunerea la soare. Foloseste un sampon si un balsam cu formule de vara, care protejeaza parul impotriva arsurilor solare, au proprietati antioxidante, combat radicalii liberi si contribuie la regenerarea rapida a structurii parului.

Incearca sa folosesti pe perioada sezonului cald Protectie Solara – masca regeneratoare pentru par, cu unt de shea si proteine de grau. Este un produs care regenereaza in profunzime firele de par, redandu-le asteptul natural si sanatos.

Pe perioada expunerii la plaja, aplica constant Protectie Solara – spray de protectie, pentru par, cu proteine de grau si filtru uv. Acesta va impiedica infiltrarea radiatiilor solare in radacina firului de par si degradarea lor treptata.

Reda-i parului un aspect sanatos. Acesta are tendinta sa se despice daca a trecut o perioada indelungata de la ultima vizita la coafor, asa ca scapa de varfurile despicate pentru a reda parului un aspect sanatos.

Mananca sanatos. Alimentele delicioase din acest sezon sunt potrivite pentru a iti ajuta corpul sa se adapteze temperaturilor de afara. Mananca rosii, morcovi, legume intunecate, pepene verde, capsuni, zmeura, kiwi si portocale, migdale, seminte de floarea soarelui, mere rosii, ceai verde, peste rosu si ciocolata neagra. Te vor ajuta sa fi in forma si plina de energie!

Produsele de ingrijire a parului si a corpului BottegaVerde.ro au fost realizate in spiritul calitatii: de la idee la realizarea produsului, testarea clinica si  pana la detaliile legate de ambalajul produselor. Totul a fost facut in cel mai sincer respect fata de tine si fata de bogatiile pe care natura ni le ofera. In plus, trebuie sa mentionam ca experienta de folosire a produselor de ingrijire a parului Bottega Verde se va tranforma intr-o adevarata desfatare, intr-un rasfat total, superb parfumat. Rasfata-te si bucura-te de frumusetea naturii oferita de BottegaVerde.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *