De ce produsele de ingrijire a parului cu factor de protectie solara nu trebuie sa lipseasca din trusa ta

Se apropie sezonul cald, incepem sa ne bucuram de soare, planuim vacante pe malul marii, zilele devin mai lungi, iar noptile mai scurte si mai intense. Totul suna perfect, insa trebuie sa nu pierdem din vedere aventura in care ne fortam parul sa ne insoteasca.

Hidratarea parului este foarte importanta deoarece o patrime din greutatea parului o reprezinta apa, iar un par hidratat se traduce printr-un par cu aspect suplu si stralucitor. Important este ca din trusa de cosmetice sa nu lipseasca produsele necesare ingrijirii si protectiei parului, daca vrem sa il pastram frumos si sanatos.

BottegaVerde.ro crede in frumusetea autentica, naturala, bazata pe invataturile naturii, iar produsele de ingrijire a parului sunt concepute ca dovada activa a acestui fapt. Gama de produse pentru protectia solara SOL a fost creata cu ajutorul ingredientelor nutritive, restructurante si protectoare.

Care sunt efectele secundare solare asupra parului?

Razele UV au puterea de a deteriora iremediabil parul, de la cuticula pana la structura interna a parului.

Primele efecte vizibile care apar sunt: caderea parului, pierderea culorii foarte rapid, parul este foarte uscat si fragil, varfuri despicate, fire de par subtiate.

Ce poti face?

Poarta o palarie. Cel mai bun mod de a-ti proteja parul de razele ultraviolete este de a bloca expunerea acestuia la soare. O palarie poate fi solutia perfecta atunci cand trebuie sa te expui razelor solare.

Foloseste sampoane, balsamuri si spray-uri de par speciale. Daca prima varianta nu este pe placul tau, atunci iti recomandam cateva produse de ingrijire a parului, care, folosite eficient, iti pot proteja parul de razele daunatoare ale soarelui.

Produsele cu factor de protectie solara au aceleasi efecte ca si cele asupra pielii?

Ideile sunt similare, insa difera ingredientele. Scopul produselor SPF pentru ingrijirea parului este de a proteja culoarea si de a preveni deshidratarea firelor de par. SPF-ul (Factor de protectie solara) pe care il vedem in produsele de protectie solara a pielii nu este relevant cand vine vorba de par.

Ingrijire UV pentru par in trei pasi: sampon, masca si ulei de par SOL de la BottegaVerde.ro

Foloseste un sampon si un balsam cu formule de vara, care protejeaza parul impotriva arsurilor solare, au proprietati antioxidante, combat radicalii liberi si contribuie la regenerarea rapida a structurii parului.

Chiar dupa prima zi de plaja ai nevoie de un sampon care sa protejeze parul agresat de factorii de mediu, sa il hraneasca si sa repare firul de par. Cu ajutorul filtrelor foto protectoare ce absorb razele UV si previn deteriorarea fibrei parului, samponul Protectie Solara – sampon matasos si de protectie, cu proteine de grau si filtru UV este o alegere excelenta pentru vara, avand grija sa mentina culoarea stralucitoare a suvitelor tale pentru timp indelungat.

Specialistii BottegaVerde.ro iti recomanda sa folosesti Protectie Solara – masca regeneratoare pentru par, cu unt de shea si proteine de grau. Este un produs care regenereaza in profunzime firele de par, redandu-le asteptul natural si sanatos. Aplic-o pe parul stors cu prosopul, maseaza parul de la varfuri spre calota, lasa-o sa actioneze pentru cinci minute si clateste.

Pe perioada expunerii la plaja, aplica constant Protectie Solara – ulei de protectie pentru par, cu ulei din seminte de in si filtru solar. Acesta va impiedica infiltrarea radiatiilor solare in radacina firului de par si degradarea lor treptata. Contine filtre UVA si UVB pentru o protectie sporita a parului. Se poate folosi pentru orice tip de par, la finalul rutinei de ingrijire, reaplicandu-l pe parul uscat, ori de cate ori este nevoie.

Produsele de ingrijire a parului BottegaVerde.ro au fost realizate in spiritul calitatii: de la idee la realizarea produsului, testarea clinica si  pana la detaliile legate de ambalajul produselor. Totul a fost facut in cel mai sincer respect fata de tine si fata de bogatiile pe care natura ni le ofera. In plus, trebuie sa mentionam ca experienta de folosire a produselor de ingrijire a parului Bottega Verde se va tranforma intr-o adevarata desfatare, intr-un rasfat total, superb parfumat. Rasfata-te si bucura-te de frumusetea naturii oferita de BottegaVerde.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *