De ce este bine sa folosim produse pe baza de extract de flori de musetel entru ingrijirea parului

Musetelul este una dintre cele mai populare plante medicinale care au fost folosite de secole datorita beneficiilor pe care le are pentru sanatate. Ceaiul de musetel, realizat din flori uscate de musetel, este utilizat pentru tratarea mai multor afectiuni, inclusiv anxietate, insomnie, febra si inflamatie.

Pe langa aceste beneficii de sanatate ale  musetelului, acesta este foarte recomandat si pentru par. Ajuta la vindecarea problemei matretii, accelerand cresterea parului si redand stralucirea acestuia.

BottegaVerde.ro crede in frumusetea autentica, naturala, iar produsele de ingrijire a parului sunt concepute sub dovada activa a acestui fapt. Armonia, echilibrul, frumusetea sanatoasa sunt valorile care ii inspira pe cercetatorii BottegaVerde.ro de fiecare data, cu fiecare produs creat, dovada fiind cele peste 300 de ingrediente active, care fac parte din patrimoniul pretios din spatele celor mai bune cosmetice BottegaVerde.ro. Gama de produse pe baza de musetel este o adevarata comoara asupra parului.

Lupta impotriva matretii. Ceaiul de musetel calmeaza scalpul iritat, precum si reduce si previne matreata. Folositi un sampon pe baza de extract de musetel. Va recomandam Musetel – sampon cu extract de flori de musetel si proteine de grau – confera stralucire si o textura moale – pentru un par subtire si fragil. Este adevaratul secret de stralucire pentru parul subtire si fragil, lasandu-l cu fiecare spalare minunat de matasos si usor de pieptanat, punandu-i in evidenta intreaga sa splendoare. Este ideal chiar si pentru o utilizare frecventa, formula sa speciala, imbogatita cu un derivat de ulei de masline si proteine de grau, conferind parului o deosebita catifelare fara a-l ingreuna. Este ideal chiar si pentru o utilizare frecventa, ajutand la reducerea matretii prin hranirea scalpului.

Accelereaza cresterea parului. Elementele antiseptice gasite in ceaiul de musetel indeparteaza celulele moarte, precum si murdaria care poate impiedica foliculii de par sa creasca. De asemenea, ajuta la intarirea metabolismului.

Reface varfurile despicate. Utilizarea regulata a extractului de musetel poate ajuta la prevenirea despicarii si ruperii parului. Folositi Musetel – balsam cu extract de musetel de camp si ulei din flori de camp – pentru stralucire – par subtire. Un balsam bogat si cremos, potrivit pentru parul fin. Imbunatatit cu flori de musetel, ulei din flori de camp, cu efect nutritiv, pentru un par usor de descurcat. Are textura bogata si cremoasa, formula cu extract de musetel si ulei din flori de camp, care imbunatateste textura parului. Dupa spalare parul isi recapata splendoarea, stralucirea si reflexele naturale, totodata hidratand si refacand firele despicate.

Hidrateaza parul. Folosirea produselor pe baza de extract de musetel va ajuta sa obtineti un par hidratat. In plus, ajuta la redarea stralucirii naturale a parului.

Reda stralucirea. Extractul de musetel face parul mai stralucitor, fara sa-l deterioreze. Puteti incerca Musetel – elixir rafinat cu extract de flori de musetel – pentru sclipiri ca de soare – pentru par subtire. Ofera un efect de par sarutat de soare, fiind un elixir practic si rafinat. Este usor de utilizat in functie de tipul de efect dorit a fi realizat, produsul permitand obtinerea unor reflexii magice gradate, excelent definite, prin accentuarea celor deja existente sau crearea unui efect chatouche, in pas cu moda, daca produsul este aplicat numai la varfuri. Are o deosebita grija fata de par. Exact ca dupa o vacanta petrecuta la mare, blondul este mai luminos si plin de nuante interesante. Este ideal pentru un par castaniu deschis, blond sau decolorat.

Produsele de ingrijire a parului au fost realizate in spiritul calitatii: de la idee la realizarea produsului, testarea clinica si cele mai mici detalii precum ambalajul. Totul a fost facut in cel mai sincer respect fata de tine si fata de bogatiile pe care natura le ofera. In plus, trebuie mentionat ca experienta de folosire a produselor de ingrijire a parului BottegaVerde.ro se va tranforma intr-o adevarata desfatare senzoriala, intr-un rasfat total, superb parfumat. Rasfata-te si bucura-te de frumusetea naturii oferita de BottegaVerde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *