Super sesiune de cumparaturi alaturi de BottegaVerde.ro

Sambata, 27 mai, a avut loc la Crystal Palace Ballrooms, o super sesiune de beauty shopping cu preturi reduse cu pana la -70%, eveniment cunoscut sub numele de Expo Beauty Discount.

BottegaVerde.ro a fost prezenta la eveniment cu o gama larga de produse pentru make-up pe baza de ingrediente active, cu minerale, pigmenti naturali si uleiuri esentiale, unde iubitoarele de cosmetice au putut testa in exclusivitate produsele.

Pentru mai multe informatii despre evenimentul Expo Beauty Discount, puteti viziona pe pagina noastra de YouTube, Bottega Verde Romania.

Pe langa preturile promotionale, clientele noastre s-au putut bucura si de demonstratii de machiaj, realizate de make-up artistul BottegaVerde.ro, Andreea Has.

Bloggerii prezenti la eveniment au beneficiat de sedinte de make-up. Diana Pirje a fost machiata de Andreea Has, make-up artistul BottegaVerde.ro, alegand un seducator machiaj de seara.

Bottega Verde a inceput ca un magazin pe baza de plante in anul 1972, in Pienza, in inima Toscanei. Palatul Massaini, un castel minunat, amplasat pe o splendida campie intinsa este locul de inspiratie al ingredientelor active ale cosmeticelor Bottega Verde.

Familia Lavino a dezvoltat compania concentrandu-se pe ceea ce stiau sa faca italienii: implicata in diverse sectoare ale comertului, iubitoare de natura si de produse naturale, deschide un mic magazin pe baza de plante in Pienza, dedicat in producerea cosmeticelor naturale.

Din acel moment, valorile unei companii ale unei familii italiene, combinate cu cele ale unei frumuseti naturale si sincere se consolideaza intr-o istorie de mare succes.

Astazi, Bottega Verde concepe produse si distribuie produsele proprii, devenind primul lant de produse cosmetice de firma din Italia: in peste 40 de ani de existenta, a dat un nou sens expresiei „de la producator la consumator”.

In Romania, BottegaVerde.ro se numara printre cele mai cunoscute companii de cosmetice, asta datorita ingredientelor sale active si naturale din care sunt alcatuite produsele. Toate proprietatile pe care produsele pretind ca le au sunt confirmate obiectiv de testele de eficacitate la institutele dermatologice specializate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *