Cosmetica Organica: Produse noi de la Bottega Verde, potrivite pentru bagajul de vacanta

Acest articol a aparut prima data pe Cosmetica Organica.

 Saptamana trecuta am realizat ca peste cateva zile este ziua mea de nastere si ca se mai adauga un an la cele muuulte pe care le am. Ca orice femeie preocupata de tenul ei si mereu dornica sa testeze produse care sa stearga urmele anilor, am cautat un produs care sa aibe drept rezultat diminuarea liniilor fine si a ridurilor.
​   Asa am gasit la Bottega Verde si am decis sa testez un stick special realizat pentru zona din jurul ochilor si a buzelor. Este o zona unde pielea este mult mai subtire si ridurile apar mult mai repede. Ce-i drept, eu avand tenul gras, am noroc ca pe fata nu am riduri. Dar aceste doua zone sunt predispuse la ridare si daca radem, asa ca trebuie acordata o mai mare atentie.
Picture

​   De ce am ales un stick pentru ochi?
Mi s-a parut interesant si cum eu am inceput sa folosesc si alt gen de produse fata de care nu am avut pana acum o atractie deosebita, am zis ca merita sa incerc si acest stick.

Trebuie sa stii ca stick-ul este recomandat tuturor tipurilor de piele si trebuie aplicat dimineata si seara.
Formula sa speciala pe baza de ulei de macese din Chile, Pro-retinol, vitamina E, unt de shea, acid hialuronic ajuta la diminuarea liniilor fine si a ridurilor.  Ce-i drept, pentru a vedea rezultate in acest sens, mai trebuie sa astept, pentru ca folosesc produsul doar de cateva zile. Insa imi place ca imi lasa pielea foarte hidratata si apoi anticearcanul se intinde frumos. Nu prea am reusit sa il aplic si in jurul buzelor, probabil ca obisnuinta isi spune cuvantul, pentru ca mereu aplic crema de fata si uit ca am si acest stick. Dar pana la urma o sa imi intre in reflex.

   Avantaje:
– are un parfum suav
– este testat dermatologic
– este foarte emolient si hranitor

Picture

   Un alt produs pe care l-am testat si care mi-a atras atentia este cel din imaginea de mai sus. Este vorba despre servetele demachiante care se pot folosi si pe fata si in zona ochilor. Am ales varianta aceasta pentru a o lua in vacanta. Altfel ar fi trebuit sa imi iau un demachiant lichid si dischete si alaturi de alte produse, incarcam deja prea mult bagajul.

Servetelele sunt foarte fine si delicate. Nu m-au usturat ochii deloc si am sters foarte bine rimelul, iar pielea a ramas catifelata. Sunt recomandate tuturor tipurilor de piele, iar extractul de musetel are si efect calmant. Si acesta a fost motivul pentru care le-am ales, sa le pot folosi si eu si Alexandra.

Picture

   Avantaje:
– are un parfum delicat, usor floral
– sunt testate oftalmologic
– ajung pentru o saptamana pana la 10 zile de vacanta, daca le folosesc doua persoane

Mai si alte produse despre care iti povestesc intr-un articol viitor. Unul pe care il ador si il folosesc mereu cand vreau sa ma relaxez. Iar cel de-al doilea miroase a prajitura.
Am sa iti spun mai multe in viitor, asa ca urmareste blog-ul sau pagina de Facebook.

​   Iar daca te-am convins sa incerci produsele si vrei sa le recomanzi si prietenelor tale, poti da SHARE, pentru a afla si ele despre aceste produse realizate din ingrediente naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *