Cosmetica Organica: serul pentru par de la bottega verde

Acest articol a aparut prima data pe Cosmetica Organica.

La fel cum imi ingrijesc pielea, incerc sa am grija si de parul meu, mai ales ca ma vopsesc lunar si atunci trebuie sa ii acord si podoabei capilare o atentie deosebita. De fapt, cred ca stii deja povestile mele cu produsele pentru par si azi este tot o astfel de poveste.

Uitandu-ma zilele trecute pe site-ul Bottega Verde am decis sa incerc un produs pe care nu l-am mai folosit pana acum si mi-a atras atentia – serul cu lime si cocos. Ce-i drept, neavand descriere, nu stiam exact ce face. Dar mi-a placut combinatia celor doua ingrediente si am decis sa il incerc.

Ser pentru par de la Bottega Verde

   Ce mi-a placut:
– ca textura este foarte lejera si nu este gras deloc
– lasa parul foarte moale si frumos mirositor
– nu incarca firul de par

Se recomanda sa il intinzi pe parul usor umed (sters foarte bine cu prosopul dupa spalare) pe toata lungimea firului de par. Si apoi trebuie sa folosesti difuzorul, iar parul ramane usor ondulat. Eu nu am difuzor, insa imi fac parul cu peria si daca aplic acest ser, nu mai pun spuma pentru coafat.Produsul face parte dintr-o categorie special creata pentru expunere indelungata la soare, pentru ca atunci parul are tendinta sa se mai ususce, iar daca mergi si la plaja, va suferi cu adevarat, daca nu ai grija de el. Apa sarata si soarele sunt inamicii parului sanatos.   Mai poti alege si alte produse pentru par, cum ar fi:
– masca regeneratoare  
– ulei de protectie 
– spray pentru protectie impotriva razelor UVA

   Ca si concluzie, iti recomand cu drag sa folosesti serul vara aceasta. Nu este o cantitate foarte mare si iti va ajunge 4-5 luni, dar parul tau va fi „fericiti”.

Mai poti citi AICI si AICI despre alte produse pe care le-am incercat de la Bottega Verde.
​   Si astept sa imi povestesti ce ti-a placut cel mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *