My beauty kiss: Ce produse noi am mai incercat de la Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe My beauty kiss.

Inca de cand am descoperit produsele Bottega Verde m-am indragostit de gelurile lor de dus si pentru ca de mult timp ravneam la un gel de dus de trandafiri, mi-am facut de cap la ultima comanda si pentru o vreme sper sa-mi fi satisfacut pofta de trandafiri.

Credeti-ma ca mi-a fost foarte greu sa ma limitez la cateva produse si sa nu imi umplu cosul de cumparaturi cu fiecare aroma noua de gel de dus dar am zis totusi sa nu exagerez si m-am limitat doar la cele doua arome noi de trandafiri, iar restul produselor comandate sunt tot in aceeasi tema…previzibil, nu?

Gelul de dus Bottega Verde Rosa: in primul rand m-a atras ambalajul si de fiecare data cand ma uit la poza lui ma imaginez intr-o gradina plina cu trandafiri. Mirosul e extrem de placut si aroma de trandafiri se simte usor in fundal iar textura cremoasa il face sa fie un gel de dus minunat.

Gelul de dus Bottega Verde Rosa

O gama noua pe care am vrut neaparat sa o incerc e gama Pepe Rosa, cu piper roz. Aici nu am reusit sa ma limitez doar la gelul de dus si am ales si spray-ul si crema de corp.

Gelul de dus Bottega Verde Pepe Rosa : desi acesta nu are trandafir in compozitie nasul meu percepe mult mai tare mirosul de trandafir decat in gelul de dus Rosa insa e un miros mai sofisticat ce ma trimite cu gandul la parfumurile cu note de trandafiri. Mirosul e foarte interesant si imi place extrem de mult. E un miros mai cald si e numai bun pentru anotimpul rece. Are acceasi textura cremoasa pe care o regasesc in toate gelurile de dus Bottega Verde si lasa pielea catifelata.

Gelul de dus Bottega Verde Pepe Rosa

Crema de corp Bottega Verde Pepe Rosa: pentru ca in sezonul rece imi place sa folosesc si creme de corp iar ultima crema de corp incercata de la Bottega Verde a fost minunata, m-am gandit sa mai incerc una si am ales-o pe cea din gama Pepe Rosa. Imi place foarte mult textura acestei creme, e usoara, intra repede in piele dar e si foarte hidratanta. Si aceasta crema s-a ridicat la asteptarile mele si daca nu ati incercat pana acum cremele de corp de la Bottega Verde trebuie neaparat sa le dati o sansa.

Crema de corp  Bottega Verde Pepe Rosa

Parfumul deodorant Bottega Verde Pepe Rosa. Si cu spray-urile lor de corp sunt destul de familiarizata si le recumpar de fiecare data cand am ocazia. Si acest spray de corp are un miros intens care persista si imi place foarte mult aroma lui. Dintre cele 3 produse din gama Pepe Rosa, spray-ul de corp miroase cel mai bine. E perfect pentru o zi lejera dar imi place sa il folosesc si seara, dupa dus.

Parfumul deodorant Bottega Verde Pepe Rosa

Rujul in doua culori Glossip Milano nuanta Socialite, roz nude/magenta. E un ruj in doua culori, tot in nuante trandafirii, un roz-movuliu deschis si unul inchis care ajuta la crearea unui look ombre. Poate fi folosit cu culoarea inchisa spre exteriorul buzei pentru a contura mai bine buzele dar si cu partea inchisa spre interiorul buzei pentru a obtine un look mai tineresc, specific machiajelor coreene. Are o nuanta foarte frumoasa si imi place textura lui si felul in care se simte pe buze. E un ruj cremos, rezista cu bine in jur de 4 ore pe buze insa nu e rezistent la transfer si nu ramane pe buze in urma unei mese.

Ruj in doua culori Glossip Milano nuanta Socialite, roz nude/magenta

Ruj in doua culori Glossip Milano nuanta Socialite, roz nude/magenta

Daca produsele comandate depasesc 99lei, cum a fost si in cazul meu, veti mai primi un produs cadou iar eu am ales gelul de dus cu ciocolata. Are un miros foarte interesant si nu seamana deloc cu gelurile de dus cu ciocolata pe care le-am avut pana acum. Nu are mirosul acela dulce si artificial de ciocolata ci efectiv simt miros de cacao, de alune si ma trimite usor cu gandul la o ciocolata calda. Nu pot sa spun ca e un miros pe care sa il prefer in produsele de corp dar cu siguranta e un miros interesant.

Gel de dus Bottega Verde cu ciocolata

Sunt foarte incantata de toate produsele comandate si ma declar o mare fana a produselor lor de corp. Voi ati incercat produsele Bottega Verde? Care sunt preferatele voastre?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *