Cum sa obtii un abdomen plat

Dorinta de a avea un abdomen plat este pe lista foarte multor persoane, fie ca o fac pentru sanatatea lor, sau doar pentru a arata bine. A arata bine este insa deseori sinonim cu a te simti bine, deci ceea ce mancam sau bem are efecte clare asupra corpului nostru.Dacă si tu ti-ai propus ca trebuie neaparat sa obtii un abdomen plat vara aceasta si nu numai, esti in locul potrivit.

Uite care sunt cateva dintre principalele aspectele la care ar trebui sa ai grija daca vrei sa obtii un abdomen plat:

  • Renunta la zahar

Majoritatea oamenilor ar fi surprinși să știe cât de mult zahăr ascuns consumă zilnic. Chiar dacă îincerci din greu sa stai departe de lucruri precum batoane de ciocolată și biscuiți, zahărul este de multe ori ascuns și în produsele alimentare „sănătoase”. Lucruri cum ar fi iaurturi, alimente congelate, sosuri, batoane de cereale pot conține o cantitate mare de zahăr care contribuie la acumularea caloriilor goale. Pe măsură ce insulina crește depozitarea grăsimilor, consumarea de cantități mari de zahăr poate face mult mai grea pierderea in greutate sau pierderea excesului de grasime de pe abdomen.  Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faci este să citesti toate etichetele alimentelor pe care le consumi cu atenție și dacă ai un eveniment pentru care vrei sa arati excelent, rezuma-te la alimente naturale și sănătoase.

  • Dormi suficient

Lipsa somnului incetineste metabolismul  cu siguranta. Mai multe studii au aratat ca oamenii care au fost lipsiti de somn, au avut mai multe celule subcutanate grase, care erau mult mai rezistente la insulina, ceea ce poate duce la cresterea in greutate. Incearca sa respecti un orar strict de somn si daca ai probleme cu adormitul incearca sa folosesti un spray pentru tesaturi cu parfum de sapun de Marsilia cu efect de prospetime si curatenie,de la BottegaVerde.ro, pe tesaturile proaspat spalate pe care dormi.

  • Ai grija la alcool

Poti bea linistit cate un pahar din cand in cand, dar nu-ti face un obicei din asta. Ficatul proceseaza alcoolul inainte de carbohidrati sau proteine, iar acest lucru incetineste arderea grasimilor. Mai ales daca vrei sa ai un abdomen plat, consuma alcool in mod responsabil. Daca tot vrei sa simti mireasma strugurilor, incearca un gomaj de corp cu struguri rosii si scrub din seminte de struguri, exfoliant care te va face sa te simti mult mai frumoasa si relaxata totodata.

  • Relaxeaza-te

Anxietatea duce la producerea de extra cortizol, hormonul care incurajeaza corpul sa stocheze grasime, in special in regiunea abdomenului. Ca sa obtii un abdomen plat, incepe cu practicarea unor tehnici de respiratie, pentru a reduce nivelul stresului. Rezerva-ti cateva momente si aprinde o lumanare parfumata din nectaruri pretioase, linisteste-ti mintea si respira adanc folosind toata capacitatatea abdomenului.

  • Alege plantele

Ghimbirul, menta si musetelul  ajuta la digestie si pot reduce balonarea. Dacă nu iti place ceaiul pe bază de plante, mananca ananas. Ananasul conține bromelain, o enzimă care pare să facă același lucru, adica pe langa faptul ca are un gust delicios, reduce balonarea si te ajuta sa obtii un abdomen plat.

  • Lucreaza fiecare muschi

Ca sa ai un abdomen plat, trebuie sa muncesti pentru el. Atunci când faci un circuit doar pentru a obtine un abdomen mai plat si definit, gândește-te la cele trei planuri de mișcare. Încearca abdomenele și alte variate care se folosesc de aceleasi grupe de muschi.Incearca  inclinări laterale și aplecari sau răsuciri. Acest lucru va ajuta la provocarea intensa a abdomenului si la definirea lui.

  • Mesteca ceva mereu

Infometarea nu este niciodata un raspuns, cu atat mai putin atunci cand vrei sa ai un abdomen bine definit. Daca mananci prea putin, organismul tau va incepe sa stocheze grasime pentru a face fata nivelului de energie de care are nevoie in fiecare zi. Nu uita sa mananci la fiecare 2-3 ore, fie ca e vorba de un fruct, niste alune sau alta gustare sanatoasa. Stomacul tau trebuie sa fie mereu plin pentru a putea avea energia necesara pentru a arde calorii si grasime.

Un corp tonifiat si ferm este pe lista multor femei, mai ales pe timpul verii. Iti doresti sa arati bine in costum de baie si nu numai. Nu apela la diete drastice sau produse sau ceaiuri minune. Secretul  sta in produsele cat mai naturale folosite si atentia la nevoiele esntiale ale organismului.

BottegaVerde.ro este platforma care are la baza ingrediente naturale, culese chiar din inima Toscanei. Ulei de argan, miere, struguri rose sau karite sunt doar cateva din ingredientele care vor face minuni pentru pielea ta si vor deveni nelipsite din ritualul tau de frumusete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *