Corecteaza orice imperfectiune a nasului prin machiaj


Esti pregatita pentru putina magie? Ei bine, pensulele de machiaj pot fi bagheta ta magica atunci cand vine vorba de transformarea infatisarii, iar cu fardurile potrivite, poti fi sigura ca orice potiune magica este de prisos.

Astazi am ales sa ne concetram asupra nasului, intrucat constituie punctual central al fetei  tale influenteaza considerabil  imaginea simetrica de la nivelul acesteia. In cele ce urmeaza, vom lua pe rand cele mai des intalnite defecte ale nasului si iti vom dezvalui cum le poti masca prin machiaj.

Micsorarea nasului prin machiaj

Cand vine vorba de definirea subtila a trasaturilor prin machiaj, conturarea este cuvantul de baza. Alternand  nuante mai inchise cu cele mai deschise, iti poti evidentia, defini si  chiar remodela trasaturile.

Pasul 1

Aplica o baza de machiaj, pentru a-ti pregati tenul si a te a sigura ca tot ce urmeaza sa aplici,  va ramane la locul lui pentru un timp indelungat, dupa care foloseste un fond de ten potrivit pielii tale.

Pasul 2

Folosind un iluminator, traseaza o linie subtire  pe centrul nasului.  Incepe de la nivelul ochilor si opreste-te cu putin inainte de terminarea nasului. Astfel, vei crea iluzia unui nas mai mic.

Pasul 3

Alege o culoare mai inchisa din trusa ta pentru conturare  si folosind o pensula oblica, traseaza  cate o linie subtire de fiecare parte a nasului tau. Incepe cu o contitate mica de produs, e mai usor sa adaugi decat sa fie nevoie sa indepartezi excesulul. Cu cat trasezi cele doua linii mai apropiate una de alta, cu atat nasul tau va parea  mai subtire.

Pasul 4

Fixeaza machiajul cu o pudra mata, in nunata tenului tau sau translucida , pentru  a estompa si a obtine un aspect natural.

Machiaj pentru nas lung

Daca iti doresti sa creezi iluzia unui nas mai scurt, ai nevoie de pudra bronzanta mata sau pur si simplu o pudra mai inchisa decat culoarea tenului tau, pentru a crea aspectul de umbra, dar nu cu foarte mult mai inchisa, incat sa nu iasa in evidenta prea tare in contrastul cu nuanta naturala a tenului tau. Aplic-o sub varful nasului si estompeaza cu o pesnsula sau un buretel de machiaj.

Corecteaza-ti nasul cocosat  prin machiaj

Nasurile vin in toate formele si marimile iar acest lucru este perfect OK. Totusi, daca faptul ca ai nasul  cocosat iti afecteaza increderea in tine, atunci e momentul sa incerci cateva trucuri:

  • Estompeaza orice fel de denivelare aplicand o o nuanta mai inchisa de fond de ten sau corector pe portiunea mai ridicata si folosete o pensula sau un buretel pentru blenduire.
  • Foloseste clasicul truc a la Kim Kardashian, aplicand pur si simplu o line dreapta de iluminator pe centrul nasului tau, asta dupa ce ai folosit un fond de ten cu u nuanta – doua mai inchis decat culoarea tenului tau. Nu uita de blending!
  • Alege o nuanta naturala de ruj pentru buze! Cu toate ca te poti gandi ca punand accentul pe buze, vei distrage atentia de la nas, fii sigura cu nu vei reusi decat contrariul. Foloseste un ruj in culori delicate de nude sau roz, ce se potrivesc perfect cu un machiaj smokey al ochilor.
  • Vorbind de smokey eyes – impreuna cu un ten impecabil, putin sculpting  si un luciu de buze subtil, vei reusi sa aduci atentia exact acolo unde trebuie si sa obtii un look desavarsit.

Trebuie sa stii ca orice problema are o solutie, iar atunci cand vine vorba de infrumusetarea, te poti baza pe  industria machiajului, aceasta fiind in continua  dezvoltare si inovare  in ultima perioda, aducand pe piata produse din ce in ce mai eficiente, adresate tuturor nevoilor la care s-ar putea gandi cineva vreodata. Totusi, nu uita ca perfectiunea nu exista, si orice lucru legat de aspectul tau, pe care il consideri un defect, este de fapt o trasatura speciala, care te face unica. Imbratiseaza aceasta filozofie, iubeste-te si accepta-te asa cum esti si nu ignora faptul ca frumusete reala  vine din interior.

Bottegaverde.ro iti ofera o gama larga de cosmetice, imbogatite cu extracte naturale, ce au grija de frumusetea ta, din profunzime. Alege produsele ce se potrivesc cel mai bine nevoilor tale, vizitand site-ul bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *