3 sfaturi utile pentru barbatii cu barba!

Femeile nu sunt singurele care trebuie sa aiba grija de felul in care arata, ci si barbatii. Chiar daca unii dintre ei nu par a fi prea preocupati de felul in care arata, cu siguranta toti au grija de felul in care arata barba lor. Unii dintre ei isi intretin barba zilnic, alti o data la cateva zile.

Fiecare barbat are probabil metoda lui de a-si aranja barba si s-a confruntat cel putin o data in viata cu problema pielii iritate dupa ras. Conteaza bineinteles si produsele folosite, dar si felul in care indepartezi parul nedorit de pe fata. Fie preferi sa nu ai niciun fir de par pe fata, fie ca alegi un look cu barba mai lunga, exista cateva sfaturi pentru tine, care cu siguranta te vor ajuta.

Tunde-ti barba periodic

Chiar daca iti lasi o barba lunga, cel mai bine este sa o tunzi putin o data la fiecare doua luni. E ca si cum ai scapa de varfurile despicate din parul de pe cap. Daca ai o barba scurta, tunde-o o data la cateva saptamani.

Alege cu atentie produsele de ingrijire

Ai grija ce produse folosesti atunci cand te speli pe barba deoarece ele vor ajunge si in pielea ta. Seemal R. Desai, dermatolog la Universitatea din Texas, SUA, recomanda produsele care sunt non-comedogenice (acestea sunt produse care nu inchid porii; odata infundati, acestia se pot transforma in puncte negre, numite si comedoane).

Dupa ras, foloseste balsamul dupa barbierit cu acid hialuronic – Pepe Nero. Acest produs este creat special pentru a indeparta stresul provocat de barbierit, formula sa crema, cu absorbtie rapida si fara alcool, este ideala si pentru tenul sensibil. Combina actiunea hidratanta a acidului hialuronic si antioxidanta a vitaminei E cu capacitatea emolienta si nutritiva a untului de Shea. Rezultatul este o senzatie imediata de bunastare si hidratare si o piele catifelata si reimprospatata dupa fiecare barbierit.

Uleiul multiactiv cu ulei de masline palazzo massaini – Barberia Toscana este inspirat de arta veche a barbierilor italieni, o traditie italiana exportata in toata lumea, de a crea o barba perfecta si de a transforma barbieritul intr-o experienta placuta. Barbatul moden, atent cu imaginea lui se reintoarce la aceste ritualuri din trecut, combinand ingrijirea personala cu placerea si serenitatea. Un produs unic pentru proprietatile sale hranitoare, hidratante si de protectie, potrivit pentru inmuierea pielii dupa barbierit sau pentru a aranja barba facand firul de par mai matasos. Formula sa ofera un amestec special de uleiuri vegetale: ulei de floarea soarelui, ulei de migdale dulci, ulei de canola si ulei pretios de masline de la Palatul Massaini, cu actiune actiune emolienta. Textura deosebit de placuta si matasoasa ofera un miros puternic de la acorduri calde de lemn fin si arome balsamice rare si valoroase. O senzatie reala in fiecare dimineata pentru barbatii vremurilor contemporane. Acest ulei este ideal pentru a calma pielea dupa barbierit. Aplicati cateva picaturi de ulei pe fata si masati. Pentru o barba moale si usor de aranjat, aplicati cateva picaturi zilnic direct pe barba si periati daca este necesar.

Spala-ti regulat barba

Foloseste un sampon sau un sapun special pentru a-ti curata barba. Multi barbati nu isi spala barbile – sau daca le spala, folosesc sapunul cu care se spala pe maini, ceea ce nu este deloc indicat. Sapunurile obisnuite iti vor usca barba si pielea de dedesubt. Mai bine speli barba cu sampon de cateva ori pe saptamana, insa nu folosi un sampon obisnuit, ci unul hidratant, care nu va permite ca parul din barba sa devina tepos.

Opteaza pentru sapun cu ulei de masline palazzo massaini – barberia toscana. Acest produs reprezinta un mod traditional de barbierit cu sapun parfumat pentru barbatii moderni . Ritualul traditional de barbierit aduce in prim plan cu acest sapun parfumat masculinitatea contemporana. Imbogatit cu uleiul de masline de la Palatul Massaini, acest sapun are un efect de modelare a firului de par din barba, care dupa aplicare devine mai prietenos cu aparatul de ras. Folositi cu incredere pentru un barbierit eficient, usor dar si pentru o senzatie indelungata  de prospetime si confort a pielii.

Bottega Verde scapa momentul barbieritului de caracterul sau rutinier, transformandu-l in unul usor, rapid, tonic si parfumat, de care sa te poti bucura de fiecare data din plin. Mai mult decat atat, actiunea hidratanta a acidului hialuronic, untul de shea, cu un efect emolient, hranitor si calmant, sau extractul de guarana, energizant si tonifiant, sunt cateva dintre ingredientele care isi unesc fortele in produse exceptionale pentru a oferi fetei tale ingrijirea de care are nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *