Clasificarea parfumurilor cu note lemnoase

Noi, femeile, avem multe slabiciuni, incepand de la pantofi, genti, accesorii, pana la parfumuri. Parfumul reprezinta pentru sexul frumos una dintre cele mai puternice arme ale seductiei pe care nu ezita sa o foloseasca in permanenta. Fiind niste iubitoare inraite de miresme imbietoare, trebuie sa stim ca parfumul se divizeaza in 3 subcategorii: apa de parfum, apa de toaleta si apa de colonie in functie de intensitatea uleiului esential. Insa, ne este foarte greu sa ne decidem asupra unui parfum avand atat de multe variante in magazine. Astazi, ne-am gandit sa vorbim despre parfumurile cu note lemnoase si sa le facem o mica clasificare pentru iubitoarele acestei arome si de ce nu, chiar si pentru viitoarele. Parfumurile lemnoase sunt elegante si discrete, perfecte pentru persoanele ce vor sa emane senzualitate.

Iata clasificarea parfumurilor cu note lemnoase:

Lemnos uscat (Dry woods)

Aceste parfumuri, lemnos uscate, pot fi numite si ca Parfumuri Leather, continand arome de gudron de lemn, tutun si lemn. De asemenea, inglobeaza ingrediente ce se aseamana cu mirosul pielii, dar si diferite note fresh de citrice. Daca te-am convins de mireasma acestor note de parfum, incearca Apa de Parfum Glam de la BottegaVerde.ro. O simfonie eleganta si senzuala de acorduri orientale, care te va cuceri iremediabil. Aroma persistenta si cuceritoare datorita amestecului floral de crini si trandafiri si a notelor lemnoase face din acest parfum unul special.

Lemnos umed (Mossy Woods)

Parfumurile lemnos umede au ca ingrediente note de lemn in combinatie cu note orientale, note de muschi de stejar si ambra. Sunt delicate, discrete si elegante potrivite oricarei femei. Noi iti propunem Apa de toaleta de la BottegaVerde.ro, de care te vei indragosti iremediabil emanand o senzualitate aparte.

Lemnos aromatic

Daca vorbim despre parfumurile lemnos aromatice, acestea inglobeaza note de salvie, rozmarin, lavanda si alte plante cu miros intens de iarba. De asemenea, pot fi adugate note de citrice si note picante, precum piper sau scortisoara. Majoritatea parfumurilor lemnos aromatice sunt adresate barbatilor. Un astfel de parfum i-l poti darui partenerului tau si cu siguranta, va fi mai mult decat incantat. BottegaVerde.ro iti recomanda Apa de toaleta – Barberia Toscana, o combinatie neobisnuita de note verzi aromatice si note de iris, in acorduri calde de lemn fin.

Indiferent de preferintele olfactive, parfumul face parte din identitatea ta. De aceea, trebuie sa iti alegi un parfum care sa te reprezinte intru totul. Daca esti o persoana dinamica, sportiva, mereu in miscare ti s-ar potrivi un parfum cu note fresh, insa, daca esti o persoana delicata, mereu imbracata elegant, ideale pentru tine ar fi notele lemnoase, discrete si senzuale. De asemenea, este foarte important sa iti alegi parfumul in functie de partea zilei, dar si de evenimentul la care vei participa. Nu este indicat sa porti un parfum fresh, mai „sporty” la un eveniment de seara, ci din contra, unul dulce, delicat. De asemenea, atunci cand se aplica parfumul, nu freca pielea, deoarece aceasta va zdrobi mirosul.

Aplica parfumul, in special, pe punctele de puls precum: spatele urechilor, pe partea de jos a gatului, la incheietura mainilor si pe piept. Aici, pielea este mai calda, iar mirosul va fi mai intens.

Un val de mare inspumat, o explozie florala sau o magie fructata sunt cateva dintre micile secrete care invaluie exceptionalele parfumuri Bottega Verde. Daca, pentru un moment, simturile ar inceta sa-ti mai lucreze, tot nu ai avea cum sa ratezi posibilitatea de a recunoaste un parfum Bottega Verde dat fiind faptul ca este izvorat din sufletul tau, realizat de Bottega Verde prin marinimia naturii si gentil inapoiat tie. Porneste asadar intr-o minunata calatorie senzoriala, in care parfumurile sunt respirate cu sufletul. Viziteaza www.bottegaverde.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *