Ana Naghi: Ce am comandat de la Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Ana Naghi.

Va spuneam in urma cu ceva vreme un lucru pe care comentariile de pe facebook l-au confirmat: o data ce ai folosit produse Bottega Verde, nu ai cum sa nu faci o pasiune pentru ele. Sunt minunate, unde mai pui ca sunt produse naturale,prietenoase cu pielea. Asa ca nu e de mirare ca am ajuns deja la a treia comanda. Curioase sa vedeti ce produse au ajuns de data aceasta in cosul meu de cumparaturi? Iata-le:

Sa va povestesc cate ceva despre fiecare dintre ele, in speranta ca poate e fix ceea ce cautati de ceva vreme!

Ruj mat Glossip – nuanta 05

Inca de la prima comanda Bottega Verde m-am tot plimbat printre rujuri. Nu am fost prea hotarata, am zis ca va veni si vremea lor. Si uite ca a venit: am comandat un ruj mat care m-a cucerit din prima. Cremos, se aplica tare fain, iar culoarea e dementiala! Una cum nu am mai avut si mi-am facut curaj sa incerc.

Rezista foarte bine, la transfer as zice ca e putin loc de si mai bine, dar sunt multumita, oricum.

Parfum deodorant cu aroma de flori de portocal

Am auzit atatea lucruri frumoase despre mirosul florilor de portocal, dar eu chiar nu stiam cum miros. Nu am avut niciodata ocazia sa aflu. Asa ca am zis ca o mare colectie de parfumuri si deodorante merita completata si cu acesta cu aroma de flori de portocal.

Ma bucur ca am comandat deodorantul, chiar este genul de aroma potrivita atat pe vreme calda, cat si pe vreme rece. E un miros proaspat, usor dulceag si imi place cum se transforma pe piele. Rezista destul de bine pana seara, desi in general nu am probleme cu deodorantele. Decat daca sunt roll-on…

Crema pentru calcaie crapate cu 25% uree

Aceasta crema este ceva ce cautam de multa vreme. Eu nu am o problema cu calcaiele, insa in vara aceasta biata mama a avut multe de patimit. Ii crapasera atat de tare calcaiele, incat orice folosea era in zadar si abia mai putea calca. Fiecare pas era un chin, iar talpile aratau de nici nu vreau sa ma gandesc ce dureri ii provocau. Deci pentru ea am vrut-o neaparat.

Daca va spun ca dupa prima utilizare deja nu mai durea pielea aia crapata, ma credeti? Ma suna mama fericita si imi multumeste pentru cadou, o „minunatie”, ca sa o citez. Deja sunt bune prietene ele doua. In fiecare seara, dupa inmuierea picioarelor in apa calda, aplica crema, isi pune sosete si lasa sa actioneze pana dimineata. Toate ranile s-au inchis in aprozimativ o saptamana, dar mama nu renunta pana nu termina cutiuta.

Sapun cu aroma de iris

Cum la fiecare comanda primeam sapunul cu vanilie si ramaneam fara el, acum mi-am pus si un sapun si am primit unul. ? In afara de faptul ca e mare si ca miroase delicat, nu va pot spune prea multe despre acest produs. Folosesc multe sapunuri, geluri si creme de dus, incat am zis ca e cazul sa mai termin din ele inainte sa incep altele.

Ce produs vi se pare interesant si vi l-ati dori?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *