BabyGoGo: Tu ce crema antirid folosesti?

Acest articol a aparut prima data pe BabyGoGo.

Despre produsele Bottega Verde auzisem inca de acum 14 ani, de cand am pasit pentru prima data in lumea fascinanta a Italiei. La acea vreme (21 ani) nu puneam mare accent si nu stiam cat de importanta este o ingrijire adecvata a tenului. Stiti voi, ale tineretii valuri si inconstienta.. Dupa ce am depasit insa varsta de 30 de ani, parca totul s-a schimbat si am constientizat cat de important este sa iti ingrijesti tenul, ce rol esential are demachierea si cat de benefica poate deveni o crema antirid. :)

Toata viata mea am avut norocul sa nu imi arat deloc varsta. Am aproape 35 de ani si arat ca o tanara de liceu, noroc de cei doi pitici ai mei ca sa ma ma ia si pe mine lumea in serios :) Am si un fond genetic foarte bun, imi demachiez in fiecare seara tenul si incerc sa ma feresc cat pot de mult de razele soarelui. Cam asta e secretul care m-a ajutat pana acum. Dupa varsta de 30-32 de ani, insa, s-a produs o schimbare majora: simt ca organismul meu incepe usor usor sa simta semnele trecerii timpului, iar asta se vede inclusive pe tenul meu, mai ales in zona ochilor. Riduri usoare si-au facut pe nesimtite aparitia.

Asa ca am inceput sa acord mai multa grija tenului, iar primul pas a fost sa investesc intr-o crema antiaging / antirid. Am testat mai multe produse de pe  piata, dar nu m-am impacat cu niciunul: ba nu imi placea textura, ba nu erau absorbite bine de tenul meu, ba ma usturau ochii..

Intre tenul meu si Retinolo Bio Plus de la Bottega Verde a fost chimie de la prima aplicare:

·         Parfum discret,

·         Textura matasoasa

·         Nu ustura ochii!!!!

·         Catifeleaza fara sa ingrase pielea

·         Se absoarbe rapid in piele

·         In plus, este pe baza de retinol, care mai este cunoscut in cosmetica si drept vitamina frumusetii. Un derivat al vitaminei A, retinolul accelereaza procesul regenerarii celulare si stimuleaza productia de collagen si este ideal pentru ameliorarea aspectului liniilor fine si prevenirea imbatranirii premature a pielii.

19198527_10154494634116689_1774478632_n

19198446_10154494633981689_250200614_n

Pretul ei este se inscrie pe linia consacrata a dermatocosmeticelor de pe piata, dar pe site-ul Bottega Verde exista in fiecare zi promotii si daca le vanati cu atentie ofertele, puteti achizitiona produsele chiar si cu -90% reducere! :)

 

Voi cu ce crema antirid va impacati cel mai bine?

Riduri cat mai putine, zambete in suflet si o vara cat mai frumoasa sa aveti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *