Lemnul de santal si importanta sa in persistenta parfumului pe piele

Cand vine vorba de cumparaturi, alegerea unui parfum potrivit poate deveni o adevarata aventura. Fiecare femeie isi doreste un parfum bun, in concordanta cu preferintele si temperamentul ei. Printre principalii factori care determina cumpararea unuia, se numara gusturile, intensitatea parfumului si poate, cel mai important factor, persistenta acestuia. Lemnul de santal este un ingredient cheie in compozitia unui parfum, facandu-l mult mai persistent.

Uleiul esential de santal, cunoscut drept si ca „aurul lichid”, este unul dintre cele mai pretioase uleiuri orientale, obtinand-se printr-un proces de distilare cu abur a partilor cele mai dure ale copacului. Este cu atat mai valoros, cu cat specia de santal este pe cale de disparitie, fiind protejata de lege. Este un ulei fin, in India fiind folosit ca si ingredient din cele mai vechi timpuri in preparate cosmetice si, in special, in parfumuri. Are o aroma orientala si o tenta senzuala, dulceaga, lemnoasa, usor picanta, iar gustul este amar. Este considerat si un bun afrodisiac, mai ales ca poate influenta sistemul nervos central si amigdala. Poate induce o stare de relaxare, pace si o stare buna in general. Atunci cand este necesar pentru crearea unui nou parfum, uleiul de santal se combina cel mai bine cu lavanda, trandafirii, ylang-ylang, bergamotele si smirna. Se foloseste în aromoterapie, avand efecte relaxante (indeparteaza stresul, anxietatea si depresiile).

Esenta de lemn de santal este des introdusa atat in parfumuri barbatesti, cat si in parfumuri dama pentru un miros aparte, oriental si lemnos. De asemenea, cele mai cunoscute si ravnite parfumuri din toare timpurile au in componenta acest ingredient extraordinar.

Daca si tu iti doresti sa porti un parfum delicat si senzual care sa reziste in decursul intregii zile, opteaza pentru parfumurile cu note de lemn de santal. Incearca Apa de parfum Noire, ce iti va invalui simturile intr-o aroma intriganta. Eleganta, rafinata, magica, apa de parfum cu aroma atemporala, cu note senzuale, pretioase, precum magia unui sarut te va cuceri iremediabil.

Pentru o aroma mai delicata, alege Apa de toaleta Dahlia Imperiale. Versatila, dulce si invaluitoare, aceasta apa de toaleta este detinatoarea emotiilor secrete, invaluind ca o imbratisare bogata si frumoasa pielea pe care o atinge in straturi de flori ce infloresc in gradinile insorite ale Toscanei. O apa de toaleta sofisticata transformata intr-o floare rafinata ce emana feminitate cu un debut intens in note de trandafir alb, petale de crin si dalie care se transforma intr-o mireasma invaluitoare de vanilie, zahar si chihlimbar ce umple aerul cu o senzualitate dulce.

Daca vrei sa ii faci un cadou partenerului tau, un parfum cu note lemnoase, ar fi ideal. Alege Apa de toaleta cu extract de lemn pretios. Proaspat precum o plimbare mangaiata de vant, calda precum briza de mare, o apa de toaleta inspirata de imaginea barbatilor iubitori de aventura, care isi urmeaza instinctul. O aroma uimitoare, generoasa, senzuala si dinamica, un elixir autentic de eleganta contemporana dedicat seducatorului modern.

Un val de mare inspumat, o explozie florala sau o magie fructata sunt cateva dintre micile secrete care invaluie exceptionalele parfumuri Bottega Verde. Daca, pentru un moment, simturile ar inceta sa-ti mai lucreze, tot nu ai avea cum sa ratezi posibilitatea de a recunoaste un parfum Bottega Verde dat fiind faptul ca este izvorat din sufletul tau, realizat de Bottega Verde prin marinimia naturii si gentil inapoiat tie. Porneste asadar intr-o minunata calatorie senzoriala Bottega Verde, in care parfumurile sunt respirate cu sufletul.

Intra pe BottegaVerde.ro si alege dintre cele mai expresive parfumuri, ce-ti vor incanta simturile cu aromele lor pe atat de delicate, pe atat de intrigante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *