Deby.ro: Acestea sunt parfumurile care fac oamenii să întoarcă capul pe stradă!

 parfumuri bottega verde

Mergi pe Deby.ro pentru a citi articolul in original.

Părerea mea despre Bottega Verde este că parfumurile lor au depășit parfumurile mele deja achiziționate cu o grămadă de bani. Sincer, nu mi s-a mai întâmplat. Știu că unii veți zice că poate exagerez, însă am oameni care pot să confirme că atunci când ies afară din casă las un miros pe stradă… de nedescris. Mi-am zis că poate e de vină pielea. Dar nu era pielea de vină, ci parfumurile care au fost cea mai bună alegere a mea de când comand de la ei. Le-am primit acum o lună, dar pentru că am fost plecată în concediu, iar coletul a fost ridicat de către soț. Când am ajuns acasă, am zis că mă pun pe testat comanda aleasă. Am testat până n-a mai rămas niciun strop de parfum…

După două săptămâni, nu a mai rămas nicio picătură în sticluțele de la Bottega Verde

Două săptămâni le-am folosit. Două săptămâni în care eu am mirosit doar a „vară”, a raze de soare, a cocos, a delicațețe, drăgălășenie, wow…. aș putea să devin poetă dacă vorbesc de parfumurile astea două. Pur și simplu m-au cucerit în momentul în care am simțit că asta a fost ceea ce căutam. Deși nu te aștepți întotdeauna ca un parfum să îți fie pe plac, nu știu cum se face, dar Bottega Verde ” mă nimerește” de fiecare dată.  Ca să vedeți cât de mult mi-au plăcut și celelalte două parfumuri avute lunile trecute, nu trebuie decât să apăsați un click aici. Și cele de lunile trecute au fost demențiale, dar cele de luna asta le-a depășit după părerea mea. Să vă povestesc despre ele….

Primul parfum care m-a cucerit este COCOS – APĂ DE TOALETĂ ( 30 ml)

Un parfum care te face să fii altcineva. Cred că nu am de fapt cuvinte să îl definesc. Chiar dacă e o apă de toaletă, e foarte puternic. Înainte să ies din casă mă dădeam de două ori după ureche și o dată la mâini. Pe stradă oamenii întorceau capul să mă întrebe ce parfum miroase atât de bine. Cred că parfumul ăsta nu mai are nevoie de definiție. E un parfum dulce, cu miros de cocos și își păstrează mirosul un timp îndelungat. Firește, asta depinde mult și de piele. Dar pentru mine va rămâne parfumul meu preferat. Și am să-l recomand, pentru că m-a cucerit. E parfumul care întoarce capete. Costă 101 lei, dar pentru că acum are -48% reducere, se găsește la prețul de 53 lei. Pe baza algoritmului, vă puteți da seama ce fel de parfum a fost, dacă l-am terminat în două săptămâni.

parfumuri bottega verde

  1. Cât de persistent mi s-a părut parfumul pe o scară de la 1 la 10? – 9/10
  2. Aș recumpăra acest produs? Clar!
  3. Care e părerea mea în raportul calitate -preț pe o scară de la 1 la 10? 10/10
  4. Cât de rapid mi s-au livrat produsele de pe site-ul Bottega Verde pe o scară de la 1 la 10? Fără reproșuri/10

Al doilea parfum se numește Tentazione Marina ( 30 ml)

Are un miros de flori albe, cafea, vanilie, iar aceste îngrediente îl fac să fie cel mai vesel și mai fructat parfum mirosit de mine, dar care să-mi și placă. În general nu m-am dat niciodată în vânt după parfumurile fructate, dar nebunia din sticluța asta te face să nu te mai dezlipești de acest parfum. Eu pun suflet și-mi sunt tare dragi parfumurile de calitate. Mirosul mai include și iasomie, pară, mandarină, măr, iar Tentazione Marina este parfumul care a fost lansat în 2016. Din păcate acum nu mai este disponibil pe site-ul celor de la Bottega Verde (cred că din cauză lipsă stoc), însă țin minte că la reducere prețul lui a fost de 60 de lei. Chiar merită aceste două parfumuri fiecare leuț!

tentazione marina bottega verde

  1. Cât de persistent mi s-a părut parfumul pe o scară de la 1 la 10? – 8/10
  2. Aș recumpăra acest produs? Cu cel mai mare drag!
  3. Care e părerea mea în raportul calitate -preț pe o scară de la 1 la 10? 10/10
  4. Cât de rapid mi s-au livrat produsele de pe site-ul Bottega Verde pe o scară de la 1 la 10? Fără reproșuri/10

Ambele sticluțe sunt goale!

Fapt pentru care pot să dovedesc că eu m-am îndrăgostit de aceste două parfumuri pe vecie! Am o colecție imensă de parfumuri, dar anul ăsta Bottega Verde mi-a dat de furcă. Nu m-am gândit că vor exista parfumuri care o să mă facă atât de mult să le îndrăgesc. De ce am ales Bottega Verde?♥ Poate că după cum știți deja, Bottega Verde produce și comercializează doar produse naturale. Iar pentru asta au din partea mea un mare ” COOL♥”, pentru că produsele lor sunt AMAZING√! Acestea sunt parfumurile care fac oamenii să întoarcă capul după mine pe stradă. Vreți să întoarcă oamenii capul și după voi? Mai jos aveți soluția!

parfumuri bottega verde

Atenție!: Bottega Verde are în desfășurare campania ” Frumusețea este în tine”. Printr-o donație de 5 sau 25 de lei, vei putea ajuta natura, investind în pădurile din România și vei primi din partea lor un magnet sau o sacoșă personalizată cu mesajele motivaționale din campaniile lor. La sfârșitul campaniei va avea loc o tombolă, vei fi înscris gratuit de către ei, dacă colectezi în fiecare lună mesajele motivaționale. Ce câștigi? Vouchere de cumpărături în magazinul online Bottega Verde! Pe lângă asta, la fiecare comandă se primește câte un cadou. Eu am primit spumantul de baie caremiroase bestial… Încearcă și tu!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *