Machiaj de vedeta: 3 pasi pentru a obtine un make-up inspirat de la Kylie Jenner

Daca esti fata, este extrem de putin probabil sa nu stii cine este Kylie Jenner sau sa nu iti fi dorit macar o data sa afli secretele ei de make-up. La varsta la care multe dintre fete inca experimenteaza in materie de machiaj, tanara de 20 de ani a construit si conduce un imperiu in industria make-up-ului. Poti afla si tu cateva secrete care sa te ajute sa iti pui in valoare ochii si buzele si sa realizezi ravnitul Kylie Jenner make-up.

Uite produsele necesare pentru un make-up inspirat de la Kylie Jenner:

1.Bronzerul

Daca vrei si tu sa ai un ten cald, care sa para sarutat de razele soarelui, poti apela la pudra bronzanta cu extract de hibiscus si ulei de migdale dulci de la BottegaVerde.ro. Aceasta are un rezultat uimitor, putand fi folosita in doua varinate. Aplicata uscata, pudra iti va oferi un subtil strat de bronz, pe cand, aplicata umeda, efectul se intensifica, sculptandu-ti elegant fata. Cu o textura aerisita,  pudra se utilizeaza foarte usor.

2.Gene interminabile

Daca o urmaresti pe Kylie sau daca ai vazut macar cateva selfie-uri facute de ea, ai observat probabil ochii ei seducatori, incadrati de genele extrem de lungi si dese. De cele mai multe ori, tanara poarta gene false sau are extensii de gene, insa tu nu trebuie sa apelezi la aceste trucuri zi de zi. Poti alege un tratament pentru alungirea genelor pe care sa il aplici in fiecare seara, inainte de culcare si sa folosesti un rimel cu efect de alungire si de volum. O varianta ar putea fi rimelul tratament pentru gene mai lungi si mai dese cu acid hialuronic de la Bottega Verde. Daca si tu vrei niste gene la fel de frumose ca ale lui Jenner, atunci folosete acest produs! Face adevarate minuni asupra privirii tale, oferindu-le genelor tale un volum uimitor .

  1. Buze pline de volum

Desi exista multe aspecte pe care le poti integra in machiajul Kylie Jenner, probabil stii ca cel mai mult se vorbeste despre buzele vedetei si ca acestea sunt cea mai controversata trasatura a ei. Daca vrei si tu sa ai buze mai pline, trebuie sa folosesti un creion de buze si un ruj intr-o nuanta cat mai apropiata. De cele mai multe ori, tanara opteaza pentru nuante de nude pentru rujurile sale. Poti alege si tu un creion de buze nude alaturi de rujul mat cu ulei de argan si vitamina E de la BottegaVerde.ro. Acesta are o formula delicata, imbogatita cu vitamine pentru a-ti lasa buzele moi si catifelate. Intens si de lunga durata, rujul este perfect pentru o aparitie spectaculoasa.

Daca vrei sa arati ca binecunoscuta Kylie Jenner sau doar sa te folosesti de cateva dintre trucurile de make-up la care apeleaza aceasta, poti urma cateva directii care sa te ajute in acest sens. Indiferent de stilul de machiaj pe care il adopti, ai grija sa folosesti produse de calitate, cu ingrediente naturale, care sa nu fie nocive pentru tenul tau!  Bottega Verde ti-a pregatit o gama larga de produse special destinata pentru frumusetea si sanatatea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *