Reguli de make-up: 5 pasi DE URMAT cand aplici masca de fata

Mastile de fata pot fi considerate tratamente rapide cu rezultate vizibile imediat. De cate ori tenul este lipsit de vitalitate, tern, uscat sau daca sufera de anumite afectiuni precum acnee ori rozacee, putem aplica o masca de fata in scop terapeutic. Masca de fata se alege in functie de necesitatile pielii noastre, iar specialistii recomanda aplicarea acesteia o data sau de doua ori pe saptamana. Cele pentru uscarea cosurilor de pe fata se pot aplica pentru o perioada chiar si zi de zi, pentru un efect garantat.

Care sunt cei 5 pasi de urmat pentru a te bucura de un ten sanatos cu ajutorul unei masti cosmetice

  1. Curatarea tenului inainte de aplicarea mastii

Nu este indicata niciodata aplicarea unei masti cosmetice daca pielea nu este pregatita temeinic inainte de aceasta etapa. Demachiaza tenul cu produsul pe care il folosesti in mod obisnuit. In general, masca de fata se aplica dupa dus, atunci cand porii sunt pregatiti.

Este important ca de cateva ori pe saptamana sa ne aplicam masti hidratante potrivite tipului nostru de ten, pentru a avea o piele mai frumoasa si reimprospatata. Poti alege masca superhidratanta cu afine si zmeura, in special daca ai tenul tern si deshidratat. Aceasta este echivalentul unui tratament de hidratare expres, pentru ca reduce semnele de oboseala si stres si ofera o stare de bine.

  1. Exfolierea tenului

Exfolierea tenului este un pas important in curatarea tenului, iar aceasta ajuta la curatarea celulelor moarte de pe suprafata pielii, redand stralucirea naturala si elasticitatea tenului.

  1. Cum aplici masca de fata?

Masca de fata se aplica dupa dus, pe tenul curat. In functie de consistenta, aceasta se aplica intr-un strat subtire sau gros. Cele in strat subtire sunt de obicei mastile de fata care se dau jos prin tragere, dezlipindu-se de ten. Cele care se aplica in strat gros sunt mastile de fata care necesita clatire cu apa din abundenta. Poti aplica masca de fata pe fata cat si pe gat sau decolteu pentru a ajuta si aceste zone.

  1. Folosesirea cremei hidratante dupa masca faciala

Aceasta este o etapa care nu trebuie sa treaca nerespectata. Atentie la cantitatea de crema pe care o folosesti. Nu aplica prea multa, ci o cantitate mica, atat cat sa intre perfect in piele. Crema de fata hidratanta si nutritiva cu extract de aloe vera. Aceasta masca iti va da un boost de energie datorita sucului energizant de aloe vera. Untul de shea din compozitie si uleiul de migdale rehidrateaza si lasa pielea fina si stralucitoare!

  1. De cate ori aplici masca faciala?

Masca faciala nu este ca o crema pe care o folosesti zilnic. In functie de necesitatile tenului, poti aplica masca o data sau de doua, trei ori pe saptamana. Indiferent daca o prepari acasa din ingrediente naturale sau o cumperi din magazinele de frumusete, trebuie sa respecti timpul de aplicare.

Bottega Verde a gasit o minunata cale prin care stresul si oboseala iti vor sta cat mai departe de chip, lasandu-l mangaiat de zambetul fiecarei clipe. Nu este vorba despre magie, ci despre revitalizantele sale masti cosmetice, care iti vor cuceri imediat simturile prin textura lor moale si parfumul imbietor. Sunt suficiente numai trei minute pentru a-ti simti sufletul din nou efervescent, binecuvantat de o divina stare de frumusete. Alege o masca potrivita pentru tipul tau de ten pe www.bottegaverde.ro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *