Vrei sa-i dai parului tau o noua nuanta fara a-l vopsi? Iata ce solutii ai la indemana!

Daca esti genul de persoana care se plictiseste repede de aspectul sau fizic, atunci te-ai gandit cel putin o data sa iti schimbi culoarea parului. Poate uneori nu esti dispusa sa faci aceasta schimbare drastica pe termen lung, dar poti apela la cateva trucuri cu ajutorul carora sa iti faci o schimbare temporara. Afla cateva secrete care sa te ghideze in schimbarea pe termen scurt a nuantei parului tau si moduri in care sa il ingrijesti.

Iata cele mai eficiente solutii pentru a da o noua nuanta parului tau:

  1. Masca iluminatoare

Una dintre cele mai simple si rapide variante de schimbare a culorii parului este aplicarea unei masti nuantatoare. Daca te temi de schimbare, dar vrei sa experimentezi, poti alege masca iluminatoare 3 in 1 cu casmir si ulei de argan de la BottegaVerde.ro. Aceasta este o masca ce Aceasta este o masca perfecta pentru a-ti redobandi stralucirea parului. Bogata in nutrienti, masca este aliatul tau principal in lupta cu degradarea firelor de par. Aplicata constant, rezultatul va fi uimitor.

  1. Nuanta potrivita

Atunci cand iti schimbi culoarea parului, indiferent daca alegi sa o faci pe termen lung sau doar pentru cateva saptamani, este necesar sa fii atenta la nuanta pe care o alegi. Aceasta trebuie sa fie in concordanta cu trasaturile tale si trebuie sa creeze un look armonios impreuna cu ochii si cu nuanta pielii tale. Daca vrei sa iti schimbi culoarea parului fara sa ti-l vopsesti si alegi masca de la Bottega Verde, trebuie sa stii ca aceasta are o paleta larga de nuante, astfel ca indiferent de gusturi si de culoarea actuala a parului tau vei gasi masca perfecta pentru tine. De la alb platinat sau auriu pana la rosu rubin si ciocolatiu, nuantele satisfac orice preferinte.

  1. Ingrijirea parului

Daca esti vopsita sau daca te-ai vopsit macar o data, stii ca parul are nevoie de o ingrijire speciala. Este important sa constientizezi, insa, ca indiferent daca esti vopsita, daca ai parul nuantat cu o masca coloranta sau daca ai parul natural, trebuie sa ii aplici tratamente specifice. Daca vrei stralucire pentru par, cea mai buna solutie este sa folosesti un sampon si un balsam care sa nu-ti usuce parul si sa il hidrateze si sa iti aplici regulat masti sau uleiuri pentru par. Uleiul pentru parul deteriorat si fragil cu efect de stralucire de la Bottega Verde este varianta ideala pentru un par stralucitor si sanatos. Acest produs este indispensabil unei ingrijirii adecvate a podoabei capilare. Rezultatele sale sunt uimitoare, hidratandu-ti in profunzime pana si cel mai deteriorat fir de par. Pe langa faptul ca ajuta la imbunatatirea structurii parului, uleiul confera un aspect stralucitor si matasos, de parca tocmai ce ai trecut pe la salonul de infrumusetare.

Indiferent daca alegi sa-ti schimbi culoarea parului temporar sau permanent, ai grija atunci cand iti alegi vopseaua de par! Nuanta parului trebuie sa se potriveasca perfect cu trasaturile tale, pentru a te pune in valoare, iar calitatea produselor folosite trebuie sa nu fie neglijata. Alege produsele Bottega Verde daca iti doresti o culoare intensa si par protejat in acelasi timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *