Cumparaturi Bottega Verde in luna mai

Acest articol a aparut prima data pe Diana Lazar.
Luna mai a trecut cu pasi grabiti si realizez ca oficial intram in sezonul de vara, motiv pentru care am adus putina culoare si hidratare prin alegerile facute in materie de produse cosmetice. Am un cosulet plin cu oje, insa niciodata nu sunt multumita de ele. Ma dau cu una, care fie e prea groasa si se usuca brazdata, fie culoarea arata ca varul de pe perete, fie e prea subtire si trebuie sa aplic trei straturi, asa ca mai mereu ma prinde saptamana cu unghiile nefacute. Prin februarie insa, am dat de o oja care mi-a placut mult, de la Bottega Verde, pe care o puteti vedea accesand acest link, intr-o nuanta de mov pruna. Aspectul este unul extrem de finisat, lucios, avand textura celei de la salon. Un alt aspect de apreciat este rezistenta sa, care este superioara multor oje. Nu voi spune ca tine o saptamana, insa va tine mai multe zile fara sa fie nevoie sa reaplicati. Din acest motiv, in luna mai mi-am comandat  doua oje de la Bottega Verde, in nuante de primavara-vara. Am comandat si doua produse pentru par, o masca si un ser cu efect termoprotector.

untitled (8 of 1)

untitled (1 of 1)

  Primul produs ales de mine este lacul de unghii cu rezistenta indelungata in nuanta roz perla, care are un aspect natural pe unghie, prezentandu-se in sticla de 10 ml. Se stie ca iubesc rozul si-mi place sa port aceasta nuanta mai ales in sezonul cald. Abia astept sa port unghiile colorate in ton cu rochitele mele de vara si sa mananc inghetata, bucurandu-ma ca un copil. A doua alegere a fost lacul de unghii gel shine tulle auriu, care la fel, este o nuanta naturala, chiar discreta, avand un gramaj de 5 ml. Imi place mult sticluta mica, si in felul acesta nu voi arunca o oja pe jumatate consumata doar pentru ca s-a uscat. Se prezinta pe unghie ca un lac semitransparent ce are un aspect usor satinat si perlat, cu reflexe crem-aurii, fiind foarte elegant si usor de purtat la orice tinuta. Cu siguranta, vara aceasta imi voi completa gama de culori pastelate cu noi lacuri de unghii de la Bottega Verde.

untitled (4 of 1)

untitled (3 of 1)

untitled (2 of 1)

untitled (5 of 1)

    Daca in prima parte m-am ocupat de aspectul colorat al unghiilor, a venit si randul ingrijirii mai atente  a parului. Pentru ca la sedintele foto de regula imi fac bucle cu ondulatorul, m-am gandit sa caut un ser pentru protectia parului, care sa-mi combata aspectul de matura si sa-mi hidrateze parul, dandu-i ceva mai multa stralucire. M-a tentat pe site acest ser termic cu ulei de argan, menit sa fie utilizat in timpul momentelor de styling, protejand parul de caldura daunatoare a aparatelor pentru coafare. Am observat dupa folosirea serului un aspect mai hidratat al parului si mai stralucitor. Insist pe varfuri, mai ales ca sunt mai uscate, fiind si vopsite recent in suvite deschise.

untitled (11 of 1)

  Tot pentru par mi-am luat din acceasi gama, o masca cu ulei de argan, destinata parului deteriorat si uscat. Dupa cum v-am spus deja, parul meu are tendinta de uscare, fiind ondulat in mod natural, motiv pentru care la fiecare spalare intind mana dupa o masca pentru par, pentru un plus de hidratare. Asa ca m-am decis sa testez aceasta masca cu ulei de argan, din aceeasi gama cu serul.

untitled (7 of 1)

untitled (9 of 1)

untitled (10 of 1)

untitled (12 of 1)

  Si bineinteles nu putea lipsi sapunul cadou pe care il primesc la fiecare comanda. De fiecare data ma bucur de acest sapun, mai ales ca eu sunt fana a sapunurilor solide pentru maini, si imi place ca primesc sortimente diferite. De data aceasta, am primit un sapun cu extract de struguri rosii, in ton cu produsele celelalte, ca si cand persoana care mi-a impachetat coletul s-a gandit ca vreau sa fotografiez produsele si mi-a ales culoarea potrivita. Nu pot decat sa multumesc intregii echipe de la Bottega Verde pentru atentia la detalii. ? Si voi puteti beneficia de produse cadou, la fiecare comanda plasata, iar la comenzi de minim 100 lei aveti si transport gratuit.

untitled (13 of 1)

  Nu uitati ca ma gasiti si pe facebook, pe pagina Diana Lazar Blog, unde postez mai des. Va doresc o saptamana frumoasa si sa va bucurati de culori, care sunt prezente in jurul nostru peste tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *