Carmen’s lifestyle: Invaluie-ti simturile cu universul Bottega Verde

Acest articol a aparut prima data pe Carmen’s lifestyle.
Gelul de dus cu lamaie si citrice, chiar iti invaluie simturile si iti aduce buna dispozitia precum o zi insorita cu aroma sa proaspata si vesela, inspirata de lamaile si portocalele de Sicilia. Face o spuma delicata ce iti mangaie pielea, daruindu-ti o stare de bine instantanee. Formula lui speciala este imbogatita cu extract de lamaie de Sicilia, pentru ca fiecare moment sa debordeze de veselie. Nu contine parabeni si formaldehide.

Un produs care imi place foarte mult, crema de ochi cu pro-retinol, colagen vegetal, acid hialuronic si pluridefence, un produs pentru ingrijirea zonei din jurul ochilor, bogat in principii active hidratante si anti-imbatranire. La baza produsului se afla pro-retinolul, colagenul vegetal, acidul hialuronic, ginseng si Pluridefence, brevetat exclusiv de Bottega Verde, ce protejeaza vitalitatea celulara. Are o textura catifelata, se intinde foarte usor, conferind un comfort instantaneu. Este potrivit tuturor tipurilor de ten si excelent pentru persoanele ce doresc un tratament anti-aging zilnic, fara a renunta la hidratare, combinat cu o actiune globala impotriva cauzelor principale ale imbatranirii cutanate. Este emolienta, preventiva, nutritiva, anti-aging. Va sfatuiesc sa nu neglijati aceasta zona, anti-aging in zona ochilor incepe de la 25 de ani.

Aceasta crema de zi cu macese este un adevarat concentrat de frumusete pentru toate tipurile de ten ce au nevoie sa contracareze uscaciunea. Este una din formulele cele mai naturale Bottega Verde, inmoaie pielea, hidrateaza si hraneste profund. Rosa Mosqueta del Cile, o varietate de trandafir salbatic care creste intro zona montana din Chile. Extractul din bujorii sai este folosit inca de acum cateva secole de populatiile locale pentru a proteja pielea si a atenua semnele timpului. Trateaza foarte bine si ridurile de expresie, contine un procent ridicat de vitamina E, omega 3 si omega 6 care protejeaza celulele si combat actiunea radicalilor liberi. Este o crema cu o inalta capacitate nutritiva, recomandata pentru a preveni si combate semnele timpului. Are o aroma delicata si un elegant parfum floral.

Acestea sunt cele 3 descoperi noi de la Bottega Verde, de care ma bucur in ultimile zile si pe care va sfatuiesc sa le incercati si voi neaparat! Si o noua gama cu piper roz imi face cu ochiul!!! Voi ce produse ati descoperit la ei in ultimul timp?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *