Caviar vegetal, colagen marin si extracte botanice mediteraneene

banner-phytovital

Un cocktail natural pentru un aspect vizibil mai intinerit

Legendele spun ca Afrodita, zeita frumusetii s-a nascut din spuma marii, in locul luptei dintre Uranus si Cronos. Numita si zeita voluptatii si fecunditatii, aceasta zeitate marina si-a pastrat simbolul pana in zilele noastre, fiind o referinta antica a frumosului.

Bottega Verde aduce pe piata din Romania gama de tratament anti imbatranire Phytovital, special conceputa pentru a proteja frumusetea naturala a femeilor prin proprietatile caviarului vegetal, colagenului marin si a extractelor botanice mediteraneene.

Pentru ca ne dorim abordarea completa a procesului de conservare a aspectului tanar al femeii, iata cum poti include produsele din gama Phytovital in rutina ta zilnica de ingrijire.

Ce nu stiai despre colagen

Renumit pentru proprietatile sale de mentinere a elasticitatii, colagenul este principala proteina structurala a tesuturilor conjunctive din corpul nostru si se gaseste in cel mai mare procent in derma.

Colagenul de tip I este principala componenta a pielii umane (80%) si alaturi de cel de tip III constituie 95% din colagenul continut de pielea noastra.

In plus, organismul uman este ¾ apa. De aceea, gama Phytovital are absorbtie optimizata la nivelul oricarui tip de piele, redandu-i stralucirea.

Ne nastem cu o cantitate foarte mare de colagen in sange, insa pe masura ce inaintam in varsta, fibroblastii din derma continua sa produca aceasta miraculoasa subtanta.

Din pacate, in jurul varstei de 30 de ani, mica noastra fabrica de producere a colagenului isi inchide portile, de aceea este necesar ca pentru un aspect tanar sa venim din exterior cu surse de colagen marin. Ba mai mult, corpul incepe sa piarda intre 1-2% colagen cu fiecare an, dupa varsta de 30 de ani.

Pierdea chiar si a unor mici cantitati de colagen evidentiaza cu usurinta ridurile, liniile fine si lasarea pielii.

De ce colagenul marin este una din cele mai bune surse de reintinerire pentru pielea noastra?

Explicatia este foarte simpla si consta in calitatea surselor de colagen de pe piata. Daca produsele ce contin colagen destinate pietei de larg consum au ca sursa cartilaje provenind de la porcine, pasari, pesti si bovine, ei bine, pe langa acest colagen furnizat in corp se strecoara cu usurinta hormoni, toxine, metale grele precum si alte subtante ingerate de animalele mentionate mai sus. Acest colagen este de tip II.

Pentru ca la Bottega Verde ne ghidam in munca noastra si dupa grija fata de mediul inconjurator, practicile de obtinere a colagenului din surse animale nu ne sunt caracteristice.

Iata de ce gama Phyovital inglobeaza proprietatile colagenului marin provenind din alge, atent selectionate si cu biodisponibilitate crescuta.

PHYTOVITAL – TRATAMENT DE ZI PENTRU FATA CU COLAGEN MARIN SI EXTRACTE BOTANICE

Odata cu trecerea timpului, pielea incepe sa acuze aparitia unor imperfectiuni cutanate, fiind mai putin tonifiata si compacta, mai ales in zona obrajilor si a gatului, luand un aspect extrem de obosit si ridat; cu aceasta noua linie bazata pe colagen marin, struguri de mare si extracte botanice mediteraneene, Bottega Verde a realizat un program complet de tratament, inspirat de valoroasele beneficii ale marii, care detine legendara putere de a imbunatati aspectul pielii; ingredientele acestei exceptionale formule au fost atent selectate pentru a asigura suport total pielii fetei, ajutand-o sa-si recapete o noua splendoare, fermitate si un sentiment de tinerete renascuta;

phytovital-tratament-de-zi-pentru-fata-cu-colagen-marin-si-extracte-botanice-1382880-138288-728

PHYTOVITAL – TRATAMENT PENTRU ZONA DIN JURUL OCHILOR CU COLAGEN MARIN SI EXTRACTE BOTANICE

Acesta este un tratament specific pentru zona din jurul ochilor, contrastand semnele de imbatranire, pierderea tonusului si instalarea ridurilor. Phytovital confera o noua vitalitate pielii cu ingredientele active inspirate de mare; produsul este un tratament de noua generatie, proiectat pentru a raspunde, in mod eficient, exigentelor pielii mature, cu semne vizibile de imbatranire, cu un tonus si o prospetime pierdute;

phytovital-tratament-pentru-zona-din-jurul-ochilor-cu-colagen-marin-si-extracte-botanice-1382900-138290-736

PHYTOVITAL – SER ANTI-IMBRATRANIRE, HIDRATANT CU EXTRACTE BOTANICE MEDITERANEENE

Acest produs este un program intensiv, alcatuit din 3 seruri cu functii diferite, de urmat periodic pe tot parcursul anului ca un tratament soc; fiecare dintre cele 3 seruri trebuie aplicate in timpul noptii pentru o perioada de 7 zile; fiecare ser prezinta o functie aparte, fiind necesare a se aplica potrivit urmatoarelor metode propuse, in scopul de a optimiza eficacitatea acestui tratament: serul 1 (utilizare ziua 1 – ziua 7), regenerator preparator, cu acid glicolic si extracte botanice mediteraneene, are capacitatea de a stimula efectul de turn over celular, facilitand un peeling delicat si treptat; piele, libera de celule moarte, va avea un aspect mai luminos, uniformizat, fiind gata de a primi tratamentele ulterioare; evitati zona din jurul ochilor; nu utilizati tratamente cu acid glicolic in perioadele de expunere la soare; folositi o protectie solara adecvata in timpul tratamentelor faciale pe baza de acid glicolic; serul 2 (utilizare ziua 8 – ziua 14), concentrat anti-imbatranire, este formulat pe baza de colagen marin, care ofera fetei un aspect ferm, struguri de mare, alge care pot fi gasite in adancul marii, de un real ajutor in intarzierea aparitiei semnelor de imbatranire a pielii si extracte botanice meditaraneene; serul 3 (utilizare ziua 15 – ziua 21), de intretinere, hranitor si uniformizant, cu Pentavitin, un puternic adjuvant in hidratare si protejare, si extracte botanice mediteraneene, este special formulat pentru a ajuta pielea sa-si mentina rezultatele inregistrate in urma tratamentelor anterioare, conferind pielii o magica stare de confort si un minunat sentiment de catifelare si netezire; actiunea acestui tratament a fost rezultatul a unei serii de teste (0138291)

phytovital-ser-anti-imbratranire-hidratant-cu-extracte-botanice-mediteraneene-1382910-138291-737

PHYTOVITAL – TRATAMENT DE NOAPTE PENTRU FATA CU COLAGEN MARIN SI EXTRACTE BOTANICE

Acest produs este destinat pentru persoanele care au o piele deosebit de uscata, iar efectul consta in a imbina efectul de restructurare al unei masti de noapte cu actiunea bogata a unei creme de noapte.

phytovital-tratament-de-noapte-pentru-fata-cu-colagen-marin-si-extracte-botanice-1382890-138289-735

In concluzie, formula acestui tratament antimbatranire a fost conceputa pentru actiunea sa de remodelare de zi cu zi contine un mix de ingrediente active inspirate de miraculoasele beneficii ale marii, selectate pentru efectul lor modelator, precum colagenul marin care, multumita efectului de volum 3D, ajuta la remodelarea conturului fetei, aceasta din urma castigand tonus si fermitate; mult apreciatii struguri de mare, care traiesc la mari adancimi marine, se dovedesc a fi un excelent ajutor in intarzierea semnelor majore de imbatranire a pielii, ajutand la cresterea gradului de hidratare, hranire a pielii, imbunatatindu-i starea generala; cele din urma ingrediente se remarca a fi extractele botanice din Ginestra, din pin marin si lavanda italiana;

Deci, incepem o escapada in adancurile marii mediterane?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *