3 trucuri pentru aplicarea fardului de obraz

Fie ca realizam un make-up pentru o intalnire importanta, ne pregatim pentru un eveniment grandios de seara sau iesim sa cinam cu partenerul de viata, un lucru este clar: ne dorim un chip care sa fie pus in valoare cat mai bine. Si ne folosim de aceasta arma inofensiva prin includerea blush-ului sau a fardului de obraz in kitul nostru… de seductie!

Iata cum poti obtine diferite efecte prin aplicarea blush-urilor Bottega Verde in 3 locuri cheie.

1. Aplicare la nivelul ochilor, nivel superior pometilor

Acesta este un sfat pentru cele non-conformiste inspirat din prezentarile de moda ale designerilor italieni celebri. Se poate obtine un efect „wow..” sau „WOW!”, totul tine de personalitatea celei ce il poarta. Recomandat tipurilor de ten deschise, acesta va accentua fara sa incarce trasaturile fine.

Pentru a sublinia o privire seducatoare si pentru a include o nota de dramatism-jucaus, aplica la finalul machiajului, in coltul exterior al ochiului cu ajutorul unei pensule mici Fardul de obraji cu extract de aloe si brusture – cu efect de maxima stralucire roz. Este o pudra extraordinar de moale si catifelata, cu un mod exceptional de aplicare, punand natural in evidenta conturul fetei. Rezultat al celei mai avansate tehnici de ordin cosmetic, produsul este alcatuit din elemente perlate si pigmenti foarte fini, care revigoreaza tenul cu un incantator joc de lumina. Formula sa emolienta, tonifianta si astringenta, cu extract de aloe si brusture, este ideala chiar si pentru pielea sensibila si expusa unor factori neprielnici.

fard-de-obraji-cu-extract-de-aloe-si-brusture-cu-efect-de-maxima-stralucire-1384020-138404-291

2. Aplicare la nivelul inferior al pometilor

Aceasta tehnica subliniaza un machiaj cald si pune in valoare obrajii sarutati de razele soarelui. Se preteaza foarte bine celor cu pometi bine definiti, buze voluptoase si cu ten de culoare maslinie, astfel ca atentia se va concentra asupra gurii prin liniile fine ale pometior.

Pentru acest procedeu, Fardul de obraji cu aloe si brusture cu efect de maxima stralucire – maro este unealta perfecta in obtinerea unui make-up inspirat de zilele calduroase de vara. Este o pudra compacta, catifelata si moale, care garanteaza un mod optim de aplicare, pentru a obtine un contouring natural.

fard-de-obraji-cu-extract-de-aloe-si-brusture-cu-efect-de-maxima-stralucire-1384020-138402-289

3. Aplicare chiar la nivelul pometilor

Tehnica general valabila pentru toate formele, fie ca esti posesoarea unui chip rotund, oval sau dreptunghiular si cu maxilar accentuat.

Pudra de obraji cu aloe vera si brusture – cu efect de maxima stralucire – de culoarea nalbei te va face sa rosesti intr-o clipita la vederea rezultatului final in oglinda.  Ofera obrajilor culoare si un aspect de stralucire plina de sanatate. La fel ca si celelalte pudre prezentate anterior, este un produs extraordinar de moale si catifelat, avand un exceptional mod de aplicare.

fard-de-obraji-cu-extract-de-aloe-si-brusture-cu-efect-de-maxima-stralucire-1384020-138405-292

Extra tip Bottega Verde: Nu aplica niciodata fard de obraz sau pudra sub nici o forma direct pe ten. In primul rand pentru ca nu va adera frumos si se va observa o discordanta de nuante si in al doilea rand pentru ca nu va rezista. Se recomanda aplicarea unei baze de machiaj, apoi a fondului de ten, aplicarea pudrei pentru absorbtia de sebum si uniformizarea culorii, iar la final sublinierea pometilor cu ajutorul fardului de obraz.

Intra in magazinul nostru online sa descoperi toate fardurile de obraz disponibile.

Foto: Thelifestylezone.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *