Ultimul trend de make up primavara-vara 2016 – cobalt&turcoise pentru machiajul ochilor

Creioane de ochi Cobalt, umbre de saphir, fard de pleope in nuante marine, mascara navy – acestea sunt liniile directoare sezonului primavara-vara 2016 prezente pe Catwalk, dupa cum au sugerat make-up artistii celebri. Culoarea de baza pentru machiajul ochilor este albastru, sub toate nuantele sale. Mare grija cu mixul de culori, specialistii in machiaj recomanda mixarea a nu mai mult de doua nuante din aceeasi culoare.

Iata propunerea Bottega Verde de a realiza un look fresh, de inspiratie „catwalk-iana” cu produse italienesti, de cea mai buna calitate.

Primul pas – aplica o baza de machiaj si un fond de ten apropiat culorii tenului tau. Iata aici o gama larga.

fonduri-de-ten

Pasul 2 – Accentul cade pe machiajul ochilor. Alege un fard de pleoape in nuante de verde, Trioul umed-uscad cu Vitaminele A-C-E este o alegere eficienta. Pe pleoapa inferioara alege aplicarea unui strat subtire de fard in nuanta mai deschisa, cea de verde jad, apoi pe cea superioara aplica de-a lungul ei, verdele smarald. Pentru luminozitate, in coltul interior aplica nuanta de bej, punctand discret. Avantajul acestui TRIO este ca are dubla utilizare: folosit uscat, are un efect mai transparent, iar, folosit umed, are un efect de „culoare plina”.

fard-de-pleoape-trio-umed-uscat-cu-vitaminele-a-c-e-1129530-140091-718Pasul 3 – Scoate in evidenta culoarea ochilor. Evident, aceasta strategie nu functioneaza prea bine daca ai ochii albastru-deschis – iti recomandam in acest caz sa mergi pe nuante mai inchise de albastru si verde pentru a crea acel contrast deosebit. In cazul machiajului ochilor caprui, alege un creion (liner) albastru cobalt pur si simplu creaza conturul ochilor.

creion-de-ochi-cu-vitamina-c-si-e-efect-smoky-rezistent-1337040-133710-458Pasul 4 – evidentiaza pometii cu o usoara pudra bronzanta, ca si cum abia au fost sarutati de razele soarelui de Italia – Femeile din zona mediteraneeana au un ten aramiu de admirat. Cu o pensula groasa, aplica pe linia pometilor pudra bronzanta in nuanta maro-aluna.

pudra-bronzanta-compacta-cu-extract-de-camelie-si-vitamina-e-pentru-un-rezultat-natural-1381340-114995-296Optional, poti alege un look fresh, pentur machiajul ochilor dimineata, cum este cel sugerat in fotografia alaturata, caz in care un liner in nuante cobalt este suficient. Nu uita de aplicarea unui gel modelator pentru a imblanzi firele rebele din sprancene si aplicarea unui ruj cu ulei de trandafir, in nuante nude pentru buze.

ruj-lichid-rezistenta-indelungata-cu-ulei-de-trandafir-alb-si-vitamina-e-1347930-134793-323

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *