Tinerete fara batranete – basm sau realitate?

Ti s-a intamplat sa admiri, chiar si virtual, aspectul tanar al unei femei trecute bine de prima tinerete? Ei bine, poate ai dat vina pe Photoshop sau pe chirurgul ei estetician priceput din Dubai, insa tehnologia din domeniul beauty & wellness a evoluat in ultimii ani cu viteza luminii si poti chiar si la o varsta onorabila sa maschezi trecerea anilor.

Desigur, nu traim in basme si suntem constienti ca nu vom putea intineri in timp record, insa ceea ce Bottega Verde doreste sa sublinieze este faptul ca frumusetea vine din interior, este naturala si se citeste in primul rand.. pe chip!

Da, pentru ca ochii sunt oglinda sufletului!

Atunci cand ne inconjuram de voie buna, privirea ne este luminoasa si jucausa. Uitam sa ne incruntam si chipul se lumineaza si in pupile apar sclipiri magice, care te farmeca pe loc.

Phytovital – tratament pentru zona din jurul ochilor cu colagen marin si extracte botanice mentine elasticitatea pielii din jurul ochilor si mareste luminozitatea. Pielea devine tonica si semnele de imbatranire sunt inlaturate.

phytovital-tratament-pentru-zona-din-jurul-ochilor-cu-colagen-marin-si-extracte-botanice-1382900-138290-736

Da, pentru ca daca vei capata riduri, asigura-te ca se vad doar in coltul gurii, marcand o viata plina de zambete!

Se spune ca serotonina este hormonul fericirii, acesta fiind eliberat de creier sub impulsuri nervoase pozitive, reducand stresul si starile de depresie. Ori de cate ori treci printr-un moment mai dificil, adu-ti aminte de momentele petrecute cu familia si zambeste.

Bottega Verde creeaza Straordinaria – o crema tratament pentru fata, fiind rezultatul unor indelungi cercetari. Produsul este solutia ideala pentru a lupta contra semnelor de imbatranire, avand la baza ingrediente 100% active precum: Vitamina E, Complexul 2 Oil cu ulei de Argan si ulei de migdale dulci, AQUAPHYLINE® si acidul hialuronic pentru o super-hidratare, Argireline® cu efect de antirid, MAXnolia pentru neutralizarea factorilor de imbatranire. De la prima aplicare, tenul primeste toate beneficiile hidratarii. +30% de hidratare dupa 1 ora.

straordinaria-tratament-pentru-fata-antirid-hidratanta-cu-maxnolia-2-oil-complex-aquaphyline-si-acid-hialuronic-formula-100-activa-1338260-133826-633

Da, pentru ca rosul din obraji trebuie sa fie natural, pentru ca iti traiesti cu pasiune viata!

Goji, „fructul longevitatii”, sursa valoroasa de vitamina A, lupta contra imbatranirii, protejand oxidarea celulara. Produsul raspunde nevoilor pielii mature, combatand semnele vizibile ale trecerii timpului: discromie, pierderea tonusului, paloare si riduri. Crema combina 3 dintre cele mai cunoscute tehnologii anti-imbatranire: acidul hialuronic, PRO-retinolul si extractul de goji.

Proprietatile sale curative se regasesc in tratamentul Goji Perfect si este recomandat pentru tenul doamnelor cu varsta 50+.

goji-perfect-tratament-pentru-fata-anti-rid-intensiv-de-zi-si-de-noapte-cu-pro-retinol-si-extract-din-goji-spf15-50-1327290-132729-616

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *