Ten perfect cu Goji Perfect

Goji + Perfectiune = Goji Perfect, gama Bottega Verde care ia atitudine impotriva ridurilor tale!

De unde pana unde mania fructelor de Goji? Haideti sa aflam impreuna povestea acestor superalimente si de ce am ales sa le integram in gama Goji Perfect.

Fructele de Goji sunt acele fructe micute, rosiatice, provenite din arbustul Goji, cultivat pe teritoriul Chinei, Tibetului si Indiei de mai bine de un mileniu, cunoscute pentru continutul lor bogat in proteine, vitamine, minerale, fibre si aminoacizi si recomandate de medicii specialisti din intreaga lume datorita efectelor benefice pe care le au pentru organism. Acestea ajuta la diminuarea hipertensiunii si scaderea colesterolului, la prevenirea aparitiei tumorilor, la protejarea ficatului, la stimularea reactiei imunitare a organismului si, nu in ultimul rand, la lupta cu radicalii liberi si astfel cu imbatranirea organismului. Este dovedit clinic faptul ca beta-carotenul din goji poate combate petele de pe piele si este foarte eficient chiar si in lupta impotriva dermatitelor sau a acneei. De asemenea, nutritionistii recomanda fructele de goji chiar si pentru sanatatea parului, intrucat acestea dau firului de par stralucire si intaresc radacina. Consumate de 3-4 ori pe saptamana, aceste fructe vor aduce o contributie semnificativa la frumusetea ta si a pielii tale.

In plus, folosite in cremele pentru fata, fructele goji, datorita cantitatii crescute de antioxidanti pe care o contin, ajuta la impiedicarea imbatranirii premature a pielii, hranesc in profunzime tenul, fortifica procesele de aparare a pielii impotriva radicalilor liberi si curata in profunzime porii. Specialistii Bottega Verde cunosc aceste aspecte si de aceea au creat pentru tine gama Goji Perfect, ce contine creme de fata anti-rid cu extract de goji si Pro-retinol, astfel ca tenul tau sa se poata bucura de o frumusete si o tinerete de lunga durata.

Tratamentul pentru fata anti-rid, de zi si de noapte, cu Pro-retinol si extract de Goji  are o textura catifelata, cu rol specific in lupta impotriva imbatranirii. Produsul protejeaza aspectul tanar al pielii, imbunatatind textura pielii si prevenind aparitia semnelor trecerii timpului. Se adreseaza doamnelor cu varsta 35+, putand fi aplicat prin masaj pe ten, gat sau decolteu, dimineata si seara, dupa ce a fost efectuat in prealabil un proces de curatare a tenului. Ofera protectie solara (SPF 15), avand grija sa stopeze imbatranirea prematura provocata de soare.

goji-perfect-tratament-pentru-fata-antirid-de-zi-si-de-noapte-cu-pro-retinol-si-extract-de-goji-spf15-ani-35-1327280-132728-615

Tratamentul pentru fata anti-rid intensiv, de zi si de noapte, cu Pro-retinol si extract de Goji din gama Goji Perfect se bucura de un factor de protectie SPF 15 si este destinat doamnelor cu varsta de peste 50 ani.  Goji, denumit si „fructul longevitatii”, o sursa valoroasa de vitamina A, lupta contra imbatranirii, protejand oxidarea celulara. Produsul raspunde nevoilor pielii mature, combatand semnele vizibile ale trecerii timpului: discromie, pierderea tonusului, paloare si riduri. Crema combina in mod eficient trei dintre cele mai cunoscute tehnologii anti-imbatranire: acidul hialuronic, PRO-retinolul si extractul de goji pentru a obtine rezultate vizibile de intinerire a pielii.

goji-perfect-tratament-pentru-fata-anti-rid-intensiv-de-zi-si-de-noapte-cu-pro-retinol-si-extract-din-goji-spf15-50-1327290-132729-616

Gama Goji Perfect mai pune la dispozitia pasionatelor de frumusete si un tratament anti-rid pentru zona  din jurul ochilor – un anticearcan cu Pro-retinol si extract de Goji. In lupta intensa cu ridurile si semnele de expresie, tratamentul este bogat in ingrediente functionale specifice precum: un complex stimulator de cafeina, Regu® Age PF, care reduce aspectul umflat si inchis la culoare al cearcanelor, PRO-retinol, anti-imbatranire, si extractul de goji, fructe asociate longevitatii. Produsul este adresat doamnelor care doresc sa imbunatateasca aspectul ridurilor, al pungilor de sub ochi sau al cearcanelor, rezultatele inregistrand o crestere semnificativa a luminozitatii cearcanelor si o reducere a rugozitatii cutanate medii si a pungilor de sub ochi.

goji-perfect-tratament-antirid-pentru-zona-din-jurul-ochilor-anticearcan-cu-pro-retinol-si-extract-de-goji-1327270-132727-614

Dintotdeauna femeile au incercat sa gaseasca metode de a-si mentine tineretea… de la prinderea pestisorului fermecat pentru a-si pune „marea” dorinta la curatarea fetei cu zapada proaspata, traditii binecunoscute din batrani, sau multe altele. Acest lucru este acum posibil cu gama Goji Perfect de la Bottega Verde, creata special pentru a tine batranetea la distanta, asa ca totul a devenit dintr-odata mult mai simplu. Ce ramane de facut? Sa incercam cremele miraculoase si sa ne bucuram de rezultate.

cancer-fighting-goji-berries

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *