Ce poarta vedetele? Buzele Nude

Anumite produse si stiluri de make-up de fapt si de drept nu ies vreodata din trend. Acesta este cazul buzelor nude, ce isi regasesc locul printre preferatele vedetelor pe covorul rosu. Pe principiul „mai putin inseamna mai mult”, iata ce aleg cele mai fotografiate persoane publice si cum poti replica si tu acest stil al buzelor nude cu ajutorul produselor naturale de la Bottega Verde.

Emilia Clarke si-a asortat genele bogate cu o culoare naturala pentru buze. Noi iti recomandam sa incerci Rujul cu ulei de argan cu rol protector in culoarea sorbetului de piersici. Este atat de usor de aplicat, cremos si placut si are un aspect matasos. Contine filtre de protectie solara, care protejeaza buzele de factorii agresori externi, cu ulei de argan, nutritiv si emolient.

Screenshot_1Printre cele mai cunoscute modele Victoria’s Secret ce vor prezenta noua colectie de la New York se numara si Martha Hunt. Ea a ales un look simplu la care a alaturat un ruj nude ce completeaza perfect make-upul. Obtine acest look cu ajutorul rujului cu ulei de argan cu rol protector in culoarea camel. Aplicat cu usurinta, cremos si deosebit de confortabil, ofera un aspect usor si deosebit de matasos, conferind un efect coloristic excelent de luminos.

1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *