In trend: verdele menta pe pleoape

Verdele menta este una din culorile in trend la ultimele prezentari de moda si desi pare o culoare greu de potrivit cu restul machiajului, vara este moment extraordinar sa o incluzi in kitul tau de make-up.

Iata sfaturile noastre pentru a te asigura ca nu te transformi intr-un clovn, ci dimpotriva intr-o aparitie chic si delicata.

Daca alegi o culoare puternica pentru ochi, cum este verdele menta, atunci restul machiajului trebuie sa fie cat mai simplu. Daca esti foarte bronzata poti folosi un eyeliner de culoarea mentei pentru ati accentua ochii. Iti recomandam fardul de pleoape stick, rezistent la apa cu vitaminele C si E.  Ai doua variante de aplicare: fie pe deasupra fardului pentru a trasa codita de pisica sau in linia de la baza ochiului pentru un strop de culoare. Finiseaza cu o mascara maro inchis pe genele superioare si inferioare.

my-color-fard-de-pleoape-stick-24-ore-cu-vitaminele-c-si-e-rezistent-la-apa-1308470-131992-528

Daca alegi varianta mai simpla, atunci iti recomandam un fard de pleoape clasic, cu vitaminele A si E si coenzima Q10, ce are o textura inovatoare, moale, confortabila si usor de aplicat, chiar si cu degetele. Poti aplica apoi deasupra un fard maro mat pentru a crea o umbra in pliul ochiului.

fard-de-pleoape-cu-vitaminele-a-si-e-si-coenzima-q10-1278890-127892-504

Pentru un look de seara incearca sa aplici culoarea in coltul interior al ochiului si apoi blenduieste-l cu o nuanta aurie spre centrul ochiului si in final cu un maro mat catre coltul exterior. Efectul este cu totul cuceritor. Pentru acest look incearca Fardul de pleoape cu acid hialuronic si pulbere de perle de apa dulce – azuriu.

my-color-fard-de-pleoape-cu-acid-hialuronic-si-pulbere-de-perle-de-apa-dulce-1304420-130445-532

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *