Ce nuanta de ruj sa porti, in functie de momentul zilei!

Machiajul este un adevarat accesoriu, pe care il poti folosi in orice moment al zilei si la orice eveniment, fiind o completare ideala a tinutei. Fardurile au scopul de a-ti evidentiezi frumusetea naturala, nu de a o umbri, iar de la un look cool la un esec total nu este decat un pas.

Andreea Has, make-up artist Bottega Verde, te sfatuieste cum sa eviti cele mai frecvente greseli de machiaj, in special cele legate de nuanta de ruj pentru care optezi. Afla ce nuante de ruj sa alegi in functie de momentul zilei si de evenimentele la care participi, pentru a fi asigura ca arati impecabil!

Afla ce nuanta de ruj poti purta, in functie de momentul zilei!

1. Nuante de ruj ideale pe parcursul zilei

In timpul zilei, intre orele 9 si 17, culorile calde si texturile cremoase sunt cele mai indicate. Poti alege tonuri de roz, cu cel mult doua nuante mai inchise decat nuanta naturala a buzelor tale intrucat sub luminile dure de la birou sau sala de cursuri, acestea vor arata foarte bine si nu iti vor incarca aspectul. Incearca nuantele de piersica, cireasa sau chiar nude-urile, mai ales daca se bazeaza pe formule hidratante.

Incearca un ruj hidratant cu ulei de argan din gama Argan del Marocco. Usor de aplicat, cremos si placut, aspect matasos. Contine filtre de protectie solara, care protejeaza buzele de factorii agresivi externi, cu ulei de argan, nutritiv si emolient. Acest ruj roz este ideal pentru o culoare vibranta. Daca iti doresti un ruj piersica poti opta pentru un alt produs din aceeasi gama.

2. Nuante de ruj ideale pe parcursul zilei

Evenimentele de seara precum iesirea in oras alaturi de iubit sau prieteni, petrecerile sau plimbarile, iti permit sa fii mai indrazneata. Poti incerca tonuri senzuale de rosu, precum si nuante complet nonconformiste, ba chiar electrice. Daca iesi cu prietenele la un suc sau cu iubitul la o cina romantica, alege rose-uri si rozuri mai aprinse.

Pentru iubitoarele de buze rosii, rujul cremos cu unt de shea, rosu zmeura din gama Karite este un produs cu performante extraordinare: foarte cremos la aplicare, combina culoarea perfecta a rujului cu luminozitatea exceptionala a unui luciu. Formula emolienta, cu unt de shea, confera catifelare si confort.

O alta optiune, mult mai hidratanta este rujul intens hidratant cu extract de struguri rosii, rosu din gama UVA Rossa. Acesta este mai mult decat un ruj, este un tratament de hidratare intensa care imbraca buzele intr-o culoare bogata. Formula sa speciala, care persista timp indelungat si confera un finisaj luminos, este imbogatita cu extract de struguri rosii. Textura bogata si incredibil de cremoasa confera buzelor un confort instant.

Daca mergi in club si nu ti-e teama ca toate privirile sa se indrepte catre tine, poarta tonuri de violet si oranj aprins pentru a iesi in evidenta. Acestea iti vor amplifica „stralucirea” si te vor transforma in vedeta serii.

Cremoase, sclipitoare si hidratante, rujurile BottegaVerde.ro imbraca buzele intr-o culoare irezistibila, iar proprietatile lor naturale nu doar infrumuseteaza, ci si ingrijesc intens pielea delicata. Rujurile Bottega Verde sunt secretul unui zambet fermecator, fascinant si cuceritor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *