Cum sa te machiezi ca un beauty icon din Italia: make-up a la Monica Belluci

Se spune ca sex-appeal-ul nu e o problema cand esti italianca, pentru ca te nasti cu el, ca un dar al naturii de a face femeia mai frumoasa. Nici romancele nu stau rau la capitolul frumusete, fiind renumite chiar pentru fizionomia aparte din zona de central-europeana.

Bottega Verde a creat pentru a sustine frumusetea naturala o gama larga de produse de infrumusetare, cum s-ar spune pe romaneste, pentru a fi frumoasa „din cap pana in picioare”. Astazi vorbim despre cum poti obtine un look asemanator cu cel al Monicai Belluci cu produse de machiaj din ingrediente naturale.

Hidrateaza-ti fata dupa ce ai eliminat toate impuritatile si pregateste tenul pentru machiaj

Recomandam utilizarea cremei hidratante cu crin alb Cremafiori – Tratament intensiv pentru a hidrata pielea uscata si exigenta, cu o textura bogata, crema se absoarbe rapid promovand activitatea principiilor functionale: extract de crin alb, extract de masline, care ajuta la prevenirea uscarii pielii si au o actiune elasticizanta si mierea care are o actiune hidratanta. Parfumul sau prezinta note relaxante, pentru o piele care renaste, zi dupa zi fiind mai luminoasa, catifelata si elastica.

cremafiori-crema-de-fata-hidratanta-pentru-ten-normal-uscat-cu-crin-alb-1198270-119827-654

Aplica un strat subtire de fond de ten intr-o nuanta apropiata de cea a tenului tau

Recomandam Fond de ten iluminator cu extract de grapefruit si afine – Potrivit pentru toate tipurile de piele, se adapteaza perfect fiecarui tip de ten si ofera o frumusete radianta si un confort pe tot parcursul zilei. Textura sa, foarte matasoasa si neteda, asigura o component omogena si corecteaza petele si imperfectiunile cu un singur gest, pentru un rezultat perfect natural si luminos. Formula cu extract de grapefruit si de afine pastreaza tineretea tenului. Este potrivit pentru toate tipurile de piele si ofera o frumusete radianta si un confort pe tot parcursul zilei.

fond-de-ten-iluminator-cu-extract-de-grapefruit-si-extract-de-afine-1119770-131177-258

Smokey Eyes

Tri-oul in nuante de gri iti ofera posibilitatea de a iti da liber la creativitate – fard de pleoape in 3 culori, foarte sidefat, cu nuante ce pot fi mixate astfel incat sa existe o multitudine de combinatii de culori; avand o pulbere compacta si matasoasa, obtinuta printr-un proces special, garanteaza o aplicare perfecta si de lunga durata; se poate folosi aplicatorul uscat, pentru un machiaj natural si satinat, sau aplicatorul umed, pentru o culoare intensa si profunda; cu o pulbere compacta si matasoasa.

fard-de-pleoape-trio-umed-uscat-cu-vitaminele-a-c-e-1129530-115541-473

Ochi seducatori cu gene lungi si negre

Specialistii nostri recomanda Rimel Volum Extrem cu vitamina E si proteine de matase. Tot volumul la care ati visat este acum invaluit intr-un negru cuceritor, imbunatatit cu actiunea protectiva a Vitaminei E si a proteinei de matase, pentru gene mai voluminoase si volum incredibil.

rimel-volum-extrem-cu-vitamina-e-si-proteine-de-matase-1290200-129020-482Rosu pasional si buze voluminoase

Un ruj stick cu unt de shea in nuanta zmeurei iti va conferi un val de mister si atractie. Un ruj cu performante extraordinare: foarte cremos la aplicare are corectitudinea cromatica a unui ruj si luminozitatea expectionala a unui luciu. Ca efect are un luciu maxim!

ruj-stick-foarte-lucios-cu-unt-de-shea-1320240-132030-361Nu-ti mai ramane decat sa-l astepti pe James Bond!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *