Cum ne influenteaza culorile viata, de la interior pana in varful unghiilor?

 Poate ca nu de putine ori te-ai simtit energica imbracand o rochie rosie sau poate ca ai ales gri-ul in intimitatea casei tale pentru relaxare, facand aceste alegeri din pur instinct. Insa intuitia este al 6-lea simt pentru femei.

Cert este ca specialistii in domeniul cromaticii au dat verdictul inca din 1985 la Monte Carlo: culorile influenteaza psihicul uman, iar cromoterapia ia amploare in tratarea diferetelor afectiuni.

Bottega Verde creeaza Gama Gel Shine ce cuprinde o vasta paleta de lacuri de unghii, concepute pentru femeia moderna pentru a evita pe cat posibil expunerea mainilor la razele UV, daca opteaza pentru manichiura semipermanenta.

Gel Shine este un lac de unghii la fel de stralucitor precum lacurile de unghii cu „gel” din saloanele profesioniste, produsul prezinta o formula speciala de finisare cu aspect de gel, foarte luminoasa si avand o culoare omogena. Gama este disponibila intr-o varietate de nuante la moda si are in dotare o periuta maxi, pentru o aplicare usoara si de calitate.

Goethe spunea despre culori ca „actioneaza asupra sufletului, putand trezi sentimente diferite, idei, emotii, care ne aduc liniste sau, dimpotriva, ne agita si provoaca tristete”.

Culoarea Rosu – este considerata un stimulent universal. La nivel fizic, creste presiunea sangvina, mareste tonusul muscular si activeaza respiratia. La nivel psihologic, culoarea rosu este un stimulent intelectual, de aceea unghiile vopsite in culoarea rosie ne dau o senzatie de incredere in propria persoana si agilitate. Un astfel de lac este Gelul de unghii Rosu Seducator este o alegere inspirata. Insa, daca suferi de tulburari emotionale sau stari inflamatorii, aceasta culoare nu este o alegere buna.

gel-shine-lac-de-unghii-1339910-139818-725

Culoarea Mov – este culoare de echilibru, obtinuta din rosu si albastru, pamant si cer. Ca si efecte la nivel fizic, aceasta intensifica activitatea cardiovasculara si creste rezistenta. La nivel psihologic, invoca detasarea totala si defineste optimismul dublat de nostalgie. Gel Shine Violet Luminos este alegerea perfecta daca treci printr-o perioada in care cauti echilibru, aceasta nuanta iti va influenta gandirea in sens pozitiv.

gel-shine-lac-de-unghii-1339910-133992-717

Culoarea Argintiu – este una din culorile anului 2016, trendurile axandu-se pe nuante metalice. Gri-ul in pricipal este o culoare ce simbolizeaza trainicia, chiar daca este adeseori asociat cu depresia si tristetea. Gri- Argintiu este o culoare urbana, in concordanta cu femeia moderna ce activeaza in acest mediu si aduce la nivel psihologic idei precum putere, respect, eleganta si chiar intelepciune.

Gel Shine Argintiu-Metalizat este culoarea care sta la baza imaginatiei creatoare si a intuitiei feminine, de aceea la nivel psihologic actioneaza pozitiv, insa la nivelul sanatatii nu induce stari pozitive, decat in combinatie cu culori precum galbenul.

gel-shine-lac-de-unghii-1369300-136932-410

Culoarea Verde – ocupa locul 2 in preferintele cromatice ale oamenilor, dupa albastru. Verdele simbolizeaza vitalitate, fertilitate, prospetime, viata etena. Verdele relaxeaza atat mental, cat si fizic. Gel Shine Menta Rece este alegerea perfecta pentru zilele toride de vara, fiind o culoare omogena cu efect lucios. Genereaza liniste, buna dispozitie, relaxare, meditatie, echilibru, contemplare.

gel-shine-lac-de-unghii-1339910-139826-724

Culoarea Roz – este culoarea romantismului, atragand povesti de iubire asemenea pietrei quartz, impactul principal fiind cel de inducerea senzatiei de liniste si calm. Este si ea o culoare a fertilitatii. Gel Shine Capsuna nu numai ca va induce o bunadispozitie femeii care o poarta, ci ii va sublinia feminitatea. Poarta roz chiar si pe unghii atunci cand simti ca devii agitata si agresiva, daca esti o fire mai vulcanica.

gel-shine-lac-de-unghii-1339910-139816-720

Culorile Nude sunt preferatele femeilor moderne si conservatoare, care isi fac simtita prezenta discret. Femeile care poarta astfel de nuante emana din interior o caldura si o bunatate greu de uitat.

gel-shine-lac-de-unghii-1369300-136938-416

Rozul pal si French Latte sunt cele mai apreciate culori neutre.

lac-de-unghii-1185610-118562-432

Lacul de unghii Bottega Verde este ingredientul manichiurii perfecte, avand rezultate exceptionale in timp record. Pe aceasta pagina vei gasi culori in tendinte, cu straluciri pretioase, elementele unei manichiuri perfecte si de lunga durata. Fie ca esti adepta culorilor tari, desprinse parca din filmele epocii de aur a cinematografiei, fie ca iti plac tonurile pastelate, sidefate si romantice, sau indragesti manichiura frantuzeasca cea clasica, Bottega Verde iti va pune la dispozitie tot arsenalul sau de articole de calitate, menite sa cucereasca si cele mai pretentioase, dar rafinate gusturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *