5 pasi pentru sprancene perfecte

In domeniul de beauty, exista o cercetare recenta asupra unui grup de make-up artisti celebri care au fost rugati sa deseneze sprancenele idolilor lor de la Hollywood si iata concluzia: numitorul comun: sprancene pline, nu foarte bine conturate, usor smokey. Era spancenelor sub forma de A… a apus de mult!

Sprancenele sunt pentru fata ceea ce rama este pentru tablou – forma iese mai bine in evidenta, intocmai ca o opera de arta! Daca acum cativa ani lipsa sprancenelor iti adauga un oarecare sexappeal, situatia se schimba la 180 de grade in secolul XXI: este era sprancenelor cat mai naturale. Iata cum poti obtine sprancene perfecte in doar 5 pasi!

Pasul 1 – Perierea. Acest pas este necesar pentru a aseza firele si pentru a observa unde sunt locuri lipsa. Foloseste o perie speciala sau periuta de la un rimel vechi pentru volum. Aplica de la baza spre coada ochiului.

Pasul 2 – Masurarea. Surpriza! Sprancele nu trebuie sa fie perfect egale. Acestea trebuie sa inceapa de la baza interioara a ochiului, perpendicular cu baza nasului si trebuie sa se sfarseasca in dreptul orei 11 pentru spranceana stanga si in jurul orei 1 pentru spranceana dreapta, uitandu-ne in oglinda si imaginandu-ne ca avem un ceas pe frunte. O alta metoda de masurare este cea cu creionul dermatograf, fixand 3 puncte, ca in imagine.

creion-de-sprancene-cu-vitamina-e-1101400-136945-499

Pasul 3. Aplicarea fardului de sprancene. Alege o culoare apropiata de culoare firelor de par, astfel: daca esti bruneta, alege unul gri. Daca ai parul blond, kitul ce contine fard maro aluna s-ar putea potrivi, iar daca ai parul roscat, un maro teracota ti-ar pune chipul in evidenta. Acest kit este tot ce ai nevoie pentru a modela sprancenele si pentru a conferi profunzime privirii. Setul contine: 1. o penseta pentru modelare – 2. ceara usor pigmentata – 3. pudra compacta pentru definire – 4. un aplicator cu perie – 5. o oglinda practica. Ceara modelatoare, pigmentata si usoara se aplica foarte usor de-a lungul sprancenelor. Pulberea colorata se aplica peste sprancene. Setul contine si oglina, de aceea va puteti aranja sprancenele rapid si oriunde.Pentru a fi mai usor, aplica treptat, tamponand fardul, insistand mai mult pe codita. Urmareste linia naturala a sprancenii si ai grija sa acoperi locurile lipsa.

kit-design-pentru-sprancene-cu-vitamina-e-armonie-curata-1336840-133684-474

Pasul 4. Evidentierea – adauga un pic de volum in partea din fata pentru aspectul acela de sprancene perfecte. Cu ajutorul unui creion dermatograf cu vitamina E vei desena firele de par cat mai fin, la baza din partea nasului si apoi vei aplica pe intreaga spranceana.

Pasul 5. Fixarea – evident ca si in cazul sprancenelor exista un creion fixator care le va pastra forma ore in sir. Un creion practic incolor care modeleaza si aranjeaza, finisand machiajul. Textura cerata, moale si usor de aplicat. Privirea este definita cu o singura aplicare. Un creion incolor practic, usor de folosit, eficient. Este foarte util, mai ales cand vine vara si de cele mai multe ori, sub actiunea soarelui creionul incepe sa straluceasca, dand impresia de tatuaj.Si nu vrem asta. Ne dorim ca aspectul sa fie cat mai natural.

creion-pentru-sprancene-cu-vitamina-e-1369460-136946-485Extra-tip – dupa ce ai terminat procesul, cu o pensula subtire adauga o linie de concealear chiar la baza inferioara a sprancenelor pentru un plus de evidentiere si de estompare a eventualelor greseli de machiaj.

Ta-da! Esti gata!

PS: iata un exemplu de asa nu 🙂

giphy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *