Tipuri de machiaj potrivite pentru coafura wet look

Urmeaza un eveniment important si te gandesti sa adopti o coafura wet look sau poate vrei doar sa iti faci o schimbare in ceea ce priveste parul si nu stii ce tip de machiaj s-ar potrivi cel mai bine? Noi am gasit exact ceea ce te intereseaza. In ciuda faptului ca a aparut de ceva timp, trendul de wet look a ramas in tendinte chiar si acest sezon oferind un aer versatil. Este usor de efectuat, neavand nevoie decat de un gel pentru wet look. Dar ce facem cu machiajul astfel incat sa fie in conformitate cu acesta coafura?

Iata care sunt cele mai potrivite tipuri de machiaj:

Accentuarea privirii

O idee excelenta ar fi accentuarea privirii pentru un strop de eleganta si senzualitate. Poti lua exemplul vedetelor de la Hollywood care adopta in mod frecvent acest machiaj. Alege nuante inchise precum maro sau negru pentru fardul de pleoape. Nu uita te tus, produsul essential al acestui machiaj. Tusul exprima excentricitate, energie, pasiune, iar in combinatie cu un wet look, vei intoarce toate privirile. Opteaza pentru un tus lichid, in nuanta negru inchis de la BottegaVerde.ro pentru conturarea perfecta a ochilor. Daca alegi sa porti acest machiaj seara, poti sa-l suplimentezi cu o pereche de gene false care va maximiza efectul de senzualitate. Ideea centrala a acestui tip de machiaj este de a scoate in evidenta ochii si de a opta pentru nuante de nude in ceea ce priveste buzele pentru un look echilibrat.

Accentuarea buzelor

Daca in exemplul de mai sus accentul se punea pe ochi si deloc pe buze, in acest caz este exact opusul. De aceasta data, buzele vor fi in centrul atentiei. Culorile tari, intense, precum rosul sau movul pruna se pliaza perfect unei coafuri wet look. Trendurile vin si pleaca, dar rujul rosu va ramane intotdeauna in actualitate exprimand ideea unei femei puternice si extrem de senzuale. Daca acestea sunt valorile pe care si tu vrei sa le emani, poarta cu incredere Rujul hidratant cu Ulei de Argan de la BottegaVerde.ro, cremos si foarte usor de aplicat. In ceea ce priveste machiajul ochilor, acestra trebuie sa fie cat mai simplu, minimal, in nuante de nude, fara a insista cu creionul dermatograf sau cu mascara. Poti incerca un Fard de pleaoape umed/uscat cu ulei de jojoba si vitamina E in nunta Bej pentru realizarea unui machiaj delicat si rafinat al ochilor.

 

Machiajul natural

Daca te numeri printre femeile care prefera un machiaj discret, cat mai natural, il porti purta, fara probleme, in combinatie cu wet look-ul. Atentia va cadea, fara discutie, asupra extravagantei coafuri. Acest machiaj se realizeaza in tonuri subtile de maro, bej sau bronz. In ceea ce priveste privirea, aceasta trebuie pusa in valoare alegand farduri usor sidefate, precum Fardul trio umed sau uscat cu proteine de matase si vitaminele A, C si E in nuante naturale, ce pot fi combinate in diverse moduri pentru un look original. Aplica, apoi, un strat subtire de mascara pentru o privire irezistibila. Daca vorbim despre culoarea buzelor, acest trebuie sa fie in acord cu cea a pleoapelor. Foloseste un creion de buze in tonuri de nude pentru a contura si a conferi un plus de volum gurii, iar apoi incearca un ruj in completarea acestuia. Noi iti propunem Rujul hidratant cu ulei de Argan in nunta Bej Casmir. Pentru inca un plus de volum, alege sa aplici un Luciu de buze cu acid hialuronic.

BottegaVerde.ro creeaza pentru tine cele mai bune produse cosmetice in game cat mai variate, astfel incat, sa poti realiza un machiaj exact cum ti-l doresti. Intra in magazinul nostrum online si completeaza-ti trusa de machiaj cu cele mai calitative produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *