Conturarea sprancenelor: 5 tips&trick pe care orice femeie trebuie sa le aplice!

 

Conturarea sprancenelor reprezinta una dintre partile cele mai importante in realizarea unui machiaj, atat de zi cat si de seara. Ai intampinat probleme atunci cand ti-ai conturat sprancenele?

Iata ce trebuie sa stii pentru niste sprancene perfect conturate!

1. Pensarea si perierea sprancenelor

Inainte de orice machiaj, trebuie sa iti pensezi sprancenele, pentru a crea o forma cat mai naturala si placuta, in functie de trasaturile tale faciale. Un prim pas abosulut necesr il reprezinta perierea. In acest mod, se pot observa unde sunt locuri lipsa. Poti folosi o perie speciala, sau, in lipsa uneia, poti apela cu incredere la  periuta de la un rimel mai vechi pentru a oferi volum.

2. Masurarea sprancenelor

Sprancenele nu trebuie sa fie perfect egale. Acestea trebuie sa inceapa de la baza interioara a ochiului, in aceeasi linie cu baza nasului si trebuie sa se termine in dreptul orei 11 pentru spranceana stanga si in jurul orei 1 pentru spranceana dreapta. O alta metoda de masurare este cea cu un creion pentru sprancene, fixand 3 puncte: la baza nasului spre interiorul ochiului, la baza nasului inspre coltul sprancenei si la baza nasului, dar spre coltul sprancenei.

3. Aplicarea fardului de sprancene

Alege o culoare apropiata de cea a  firelor de par, astfel: daca esti blonda, alege unul maro aluna. Daca ai parul brunet, un kit pentru sprancene inchis gri se potriveste perfect. Pulberea colorata se aplica peste sprancene, urmand linia lor naturala. Setul contine si oglinda, astfel, iti poti aranja sprancenele oriunde si oricand.

4. Evidentierea

Un machiaj pentru sprancene presupune si evidentierea acestora. Poti alege un creion fixator, care sa iti mentina pentru cat mai mult timp culoarea sparncenelor. Foloseste un creion dermatograf cu vitamina E pentru a desena discret firele lipsa de par si apoi, il vei aplica pe intreaga spranceana.

5. Conturarea si fixarea

In cele din urma, se foloseste un corector pentru a sterge rapid urmele gresite lasate de fardul de pleoape. Intinzi foarte bine corectorul in jurul sprancenei pentru a fi cat mai bine conturate, dar in asa fel incat sa nu para tatuate. Un creion incolor care modeleaza si aranjeaza, este tot ce ai nevoie pentru fixare, finisand totodata machiajul. Textura este usor de aplicat, fiind moale si cerata. Privirea ta va fi mai definita cu o singura aplicare.

Pentru un machiaj sprancene este important sa folositi produse cat mai naturale, care sa nu va afecteze firele de par, de aceea Bottega Verde.ro va pune la indemana o gama variata de produse naturale, care sa va defineasca usor trasaturile feminine. Produsele Bottega Verde sunt accesibile oricareia dintre voi care doreste sa arate diferit, dar simplu in orice moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *