Trucuri de îngrijire pentru un păr creț și sănătos

Se spune că femeile cu părul creț au un atu în fața celorlaltor femei întrucât în orice context se vor face remarcate de cei din jur. Să ne gândim două secunde la Marilyn Monroe: mereu plăcută și admirată de toți bărbații.

În general, ne iubim părul, fie el creț, ondulat sau drept, scurt sau lung, deși știm cu toate că vom fi veșnic nemulțumite de anumite aspecte. Astfel, dacă avem părul scurt, l-am dori mai lung, atunci când e drept, l-am vrea creț, iar dacă este creț – ei bine, nici atunci nu suntem împăcate. Fie este prea rebel, fie prea greu de aranjat, fie nu strălucește sau este deshidratat.

Astăzi ne adresăm femeilor cu părul creț, oferindu-le câteva trucuri pentru a se bucura de frumusețea podoabei capilare, așa cum este ea, cu produse naturale de la Bottega Verde.

#1 Părul creț necesită un șampon hrănitor, care să îl curățe delicat și să îl hidrateze, conferindu-i vitalitate și strălucire. În acest sens, vă recomandăm șamponul cu ulei din semințe de in și proteine vegetale, care hrănește și protejează părul împotriva factorilor externi. Masați-l pe părul ud până când obțineți o spumă generoasă și cremoasă. Dacă părul dumneavoastră este uscat, acesta acționează pentru refacerea și hrănirea pielii, fiind potrivit pentru utilizări frecvente. Cu o aromă de parfum fresh cu o bază verde și florala, bogată în accente de ceai verde, părul dumneavoastră va mirosi bine și se va simți bine.

seminte-de-in-sampon-cu-ulei-din-seminte-de-in-si-proteine-vegetale-hranitor-par-uscat-si-deshidratat-1155840-115584-82

#2 Folosește un prosop pentru a absorbi apa, dar folosește-te de mișcări lente, calde, întrucât poți risca să îți rupi firele de păr și acesta să își piardă din strălucire.

#3 Este esențială folosirea unei măști special create pentru tipul tău de păr întrucât aceasta va înțelege nevoile părului tău și îi va oferi exact tratamentul pe care îl dorește. Una dintre măștile care funcționează foarte bine pentru părul creț în completarea șamponului cu ulei din semințe de in și proteine vegetale este lichidul pentru volum cu ulei din semințe de in. Aceasta se aplică uniform pe părul umed pentru a acționa asupra structurii firului de păr. În compoziția sa conține ulei de argan, semințe de in și alte ingrediente speciale cu acțiune hidratantă, emolientă și nutritivă, care ajută la aranjarea și definirea parului creț.

seminte-de-in-lichid-pentru-volum-cu-ulei-din-seminte-de-in-pentru-par-cret-sau-ondulat-1171680-117168-70

#4 Dacă timpul îți permite, lasă părul să se usuce de la sine, întrucât așa îi vei oferi mai multă protecție. În cazul în care acest lucru nu este posibil, apelează la un foehn, utilizându-l la o temperatură cât mai mică. Este indicat să folosești un difuzor pentru a păstra aspectul plăcut și uniform al buclelor.

#5 După uscare, încearcă să eviți folosirea pieptenelui întrucât acesta poate provoca ruperea firleor de păr sau desfacerea buclelor.  Dacă totuși este necesar, folosește un pieptene cu dinții mari sau trece-ți degetele prin locurile dorite.

La final, folosește un produs de styling pentru a-ți fixa coafura obținută și bucură-te de buclele tale în timp ce, cu siguranță, vei atrage multe priviri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *