5 tratamente pentru par uscat

Sezonul de iarna, cu temperaturi si umiditate scazute, iti fac parul fragil si rebel, motiv pentru care in aceasta perioada are nevoie de o ingrijire speciala.

Specialistii recomanda inlocuirea balsamului si a samponului care nu permit hidratarea proprie a parului, cu un produs de curatare mult mai natural. Totodata este indicat sa folosesti cat mai des masti de par si seruri care au rolul de a proteja parul de la radacina inspre varf.

Indiferent de textura parului tau, BottegaVerde.ro iti propune 5 masti, uleiuri si tratamente menite sa iti redea hidratarea parului.

Ulei de argan regenerant

argan-de-maroc-ulei-de-argan-restructurant-cu-efect-de-stralucire-ingrijire-si-protectie-pentru-parul-deteriorat-si-fragil-1358240-135824-73

Ideal pentru parul uscat, tern, acesta este imbracat intr-un invelis protector care il impiedica sa devina rebel. Cu ingredientele sale nutritive si restructurante, are efect inca de la prima aplicare, protejand parul si facandu-l usor de pieptanat si aranjat.

Pret: 32 Lei. Reducere: 50%.

Ulei din seminte de in pentru par uscat

seminte-de-in-ulei-din-seminte-de-in-un-produs-special-pentru-par-uscat-1155820-115582-57

Conceput special pentru parul uscat, uleiul are proprietati nutritive si hidratante, oferind parului stralucire si protectie de la radacina.

Pret: 32 Lei. Reducere: 53%.

Masca cu unt de argan pentru par fragil

argan-de-maroc-masca-cu-ulei-si-unt-de-argan-regenerator-si-hranitor-pentru-par-deteriorat-si-fragil-efect-rapid-in-3-minute-1358270-135827-71

Este un adevarat tratament de infrumusetare pentru parul tau, in special pentru parul fragil, subtiat. Formula bogata in elemente nutritive vegetale, combina uleiul si untul de argan cu vitamina E. Cu fiecare aplicare hraneste pielea capului, lasand parul matasos si stralucitor.

Pret: 38 Lei. Reducere: 37%.

Masca regeneratoare

protectie-solara-masca-regeneratoare-pentru-par-cu-unt-de-shea-si-proteine-de-grau-106816-106816-991

Continutul sau bazat pe untul de shea imbraca parul si restructureaza firul de par de la radacina inspre varf, protejandu-l pentru o vreme indelungata. Parul isi recapata stralucirea, este hidratat si usor de aranjat.

Pret: 33 Lei. Reducere: 40%.

Ulei cu keratina regenerant

keratina-si-casmir-ulei-cu-keratina-si-proteine-de-casmir-restructurant-pentru-parul-deteriorat-1257910-125791-59

Cu un singur gest confera stralucire si face parul matasos, ajuta la restabilirea varfurilor deteriorate. Textura sa imbogatita cu Keratina si Casmir, ingrijeste parul, iar acesta devine usor de aranjat, moale si stralucitor.

Pret: 45 Lei. Reducere: 35%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *