Tendintele verii! Ce culori purtam pe unghii

 De cele mai multe ori unghiile si culoarea acestora au un impact major asupra modului in care ne simtim si a sentimentelor pe care le manifestam. Si nici nu e de mirare tinand cont cat de des ne privim (intentionat sau nu) mainile de-a lungul unei zile: fie ca scriem la laptop, mergem la cumparaturi sau suntem prinse in trafic.

Vara aceasta este necesar sa avem unghiile colorate frumos, pentru a ne transmite un sentiment placut si o stare de bine. De aceea, Bottega Verde  va  ofera cateva sfaturi in materie de tendinte.

Forma rotunda a unghiilor isi recapata drepturile!

Este ciudat si interesant sa observam cum se intoarce „moda bunicii” de fiecare data (ba prin ochelarii cu rama mare, ba prin rochiile trecute de genunchi etc.) – asa se intampla si cu unghiile! Dupa cum stim, in ultimii ani s-a insistat foarte mult pe obtinerea unei forme patrate a unghiilor, in timp ce forma rotunda a disparut incet incet din peisaj. Vara aceasta ea devine la moda, din nou.

d24d0346e2058c657d824336a519ec27

Bratarile pe unghii

Realizarea unui anumit model pe unghii nu este un lucru nou, insa vara aceasta modelul preferat de specialisti este modelul bratarilor pe unghii. Reprezentante ale stilului boho, stil din ce in ce mai prezent in vestimentatia noastra, bratarile realizate pe unghii vin in completarea tinutelor. Insa, dar nu esti foarte indemanatica, pentru acest model este recomandat sa mergi la salon ca sa fie unul de efect. Altfel, poti incerca un alt model de pictura sau diverse aplicatii pentru unghiile tale, care sa fie in ton cu tinuta pe care ti-o alegi sau cu instinctul tau de moment. Noi folosim Pinterest pentru inspiratie.

1464609772245e0432

Unghii ingrijite

Daca ai unghiile casate sau ingalbenite iti recomandam folosirea unui tratament pentru unghii. Daca avem unghiile fragile sau daca simtim ca acestea au nevoie de un ajutor extern pentru a arata bine chiar si fara oja clasica, tratamentele cu extract de bambus si cu extract de alge rosii ne vor fi de mare folos. Acestea au scopul de a hrani si a proteja unghiile, de a le preveni ruperea si de a le imbunatati rezistenta. In plus, ele sunt transparente si ofera unghiilor luminozitate si naturalete si pot fi folosite ca o baza pentru aplicarea ojei.

Tratament

Vara asta se poarta pastel!

Daca dorim sa iesim in evidenta intr-un mod elegant si discret, vara asta este indicat sa alegem sa folosim culorile deschise, pastelate, iar pentru a face acest lucru, Bottega Verde ne pune la dispozitie o gama variata de nuante din care sa putem alege. De la lacul de unghii bej sidefat la cel cu keratina si ulei de migdale dulci de culoarea lutului sau la tul auriu, vara acesta vom merge pe culori cuminti, care sa ne binedispuna ori de cate ori ne privim mainile.  La final, aplica un top coat stralucitor cu efect de gel si cu siguranta vei fi mandra ca ai reusit sa dai unghiilor tale efectul de „mers la salon”.

13524151_1165800716805961_1467614318_o

top-coat-stralucitor-cu-efect-de-gel-1284310-128431-444

Usuca-ti rapid unghiile!

Cea mai grea parte din a ne face unghiile acasa sta, probabil, in asteptarea de a ni se usca unghiile dupa ce am terminat procesul colorarii. Sunt atatea lucruri de facut in continuare prin casa care nu se vor face singure, iar noi trebuie sa asteptam mai bine de o jumatate de ora pentru ca oja sa se usuce si sa nu riscam sa ne distrugem munca. Bottega Verde are solutia! Da, solutia pentru uscarea lacului de unghii cu pipeta! O solutie rapida si usoara care usuca oja in mai putin de un minut dupa ce o aplicam pe unghii si ne permite sa ne continuam activitatile casnice sau sa ne pregatim in continuare pentru evenimentul la care trebuie sa ajungem. In acest fel, vom fi gata la timp si vom arata minunat indiferent de ocazie!

solutie-pentru-uscarea-lacului-de-unghii-cu-pipeta-1141180-114118-400

Daca unghiile noastre sunt atat de usor de multumit, de ce sa nu le facem fericite?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *