Trenduri pentru manichiura in 2016

Pentru a avea un look exceptional, trebuie sa fii impecabila din cap pana in picioare! Atunci cand intalnim o o femeie, ne putem face o prima impresie inca din primele 5 minute. Anumite persoane spun ca isi pot face o prima impresie despre felul in care o cineva isi ingrijeste pantofii, sau modul cum se imbraca, insa noi putem spune ca iti poti da seama cat de ingrijita este o persoana, privindu-i manichiura.

In 2016, doamnele si domnisoarele au privilegiul de a fi la curent nu doar cu tendintele in materie de haine, ci si cu tendintele actuale in materie de manichiura. Astazi, specialistii Bottega Verde iti dezvaluie care sunt tipurile de oja pe care le poti folosi pentru a avea un look ingrijit.

Daca in anii precedenti, iubitoarele de frumos purtau unghii lungi, unghii false, sau cu gel, destul de incomode, va dam o veste buna, in toamna anului 2016 vor face furori unghiile scurte, colorate si ingrijite. Specialistii nostrii va propun oja cu parfum de iris. Aceasta este usor de aplicat, ofera un aspect ingrijit si vesel mainilor tale si emana un parfum inmiresmat de iris. Poti opta pentru o manichiura uni, sau daca doresti sa fii indrazneata, alege manichiura in trei culori, cea care este in topul tendintelor in 2016.

Screenshot_1

Specialistii Bottega Verde te sfatuiesc sa creezi un look ingrijit pentru mainile tale si, in acelasi timp, un look modern. De aceea, poarta in acest an manichiura french, insa nu orice tip de manichiura de frantuzoaica, ci joaca-te cu mai multe culori. Toamna aceasta esti libera sa experimentezi, sa te joci, sa fii excentrica si mereu in pas cu tendintele actuale. Peste acest tip de manichiura aplica lac de unghii cu aroma de cocos. Un deliciu!

Screenshot_2Pentru maini delicate, frumoase, parfumate si mereu ingrijite, in anul 2016 poti alege cu incredere culoarea mov deschis. Aceasta culoare transmite veselie, tinerete, bucurie si, cu noua oja de la Bottega Verde, mainile tale vor mirosi a primavara. Alege oja cu parfum de violete si rasfata-ti mainile in cel mai frumos mod!

Screenshot_3

Nu-ti mai ramane decat sa cuceresti lumea cu o singura miscare a degetelor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *