Ce spun mainile tale despre tine?

In mod obisnuit, iarna este sezonul mainilor uscate si crapate si ale pielii aspre si riguroase. Dar ce ne facem atunci cand aceste aspecte se pastreaza si vara, iar mainile noastre apar neingrijite si crapate? Nu ne place sa luam contact cu o mana aspra nici daca apartine unei alte persoane si cu atat mai putin sa fie chiar a noastra si sa-i simtim aspectul neplacut ori de cate ori ne atingem o alta parte a corpului, ne machiem sau ne trecem mana prin par.

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, iar mainile reprezinta cartea de vizita a unei femei. De aceea, alegem sa ne aranjam mereu, cu ajutorul machiajelor sau a cosmeticii. Unghiile ingrijite si frumos colorate nu vor deranja niciodata pe nimeni, ci, din contră, vor face exact inversul – vor atrage atentia intr-un mod placut si, mai mult decat atat, ne vor incanta noua privirea si ne vor binedispune. Iar noi iubim sa aplicam tratamente si culori unghiilor pentru a ne completa un look placut si atragator. Dar acest lucru nu este suficient pentru o stare de bine daca mainile noastre au aspectul neingrijit ca dupa zile intregi de munca fizica, grea. De aceea, trebuie sa acordam o mare atentie hidratarii corespunzatoare si a hranirii mainilor. In primul rand, trebuie sa avem grija sa consumam zilnic o cantitate considerabila de apa intrucat aceasta este benefica organismului nostru si va mentine elasticitatea si hidratarea pielii, fapt care va putea fi remarcat nu numai la nivelul mainilor, dar la nivelul intregului organism. Vara este indicat consumul a 2-4 litri apa/zi, in functie de capacitatea si cerintele organismului.

In plus, pentru cele mai bune rezultate si pentru acel look de invidiat, trebuie aplicate si mainilor cateva tratamente de hidratare. Bottega Verde iti recomanda solutiile care dau rezultate de fiecare data, astfel ca mainile tale sa poata fi fericite si sa radieze de frumusete.

O crema de maini aplicata in momentul care trebuie si intr-un mod corect va actiona impotriva aspectelor neplacute ale pielii mainilor, avand grija sa le indeparteze si sa salveze textura pielii. Nu exista o limita a numarului de aplicari a unei creme de maini pe parcursul unei zile, dar daca ne pastram 10 minute pe zi, o data la cateva zile, pentru a aplica crema si a ne pune o pereche de manusi de bumbac in maini, aceasta va avea un efect mult mai puternic, iar pielea se va simti mult mai hidratata si catifelata.

Pentru un tratament hidratant al mainilor, crema de maini cu extract din struguri rosii este exact ceea ce cauti.  Aceasta este cunoscuta pentru efectul de catifelare si bunastarea pe care le aduc imediat de la prima aplicare. Are o actiune de emoliere si hidratare, astfel ca aceasta crema se potriveste chiar si mainilor foarte crapate, reusind cu succes sa le readuca fermitatea si aspectul placut. In plus, parfumul extraordinar al extractului de struguri rosii este un miros pe care cu siguranta il vei iubi.

struguri-rosii-crema-de-maini-cu-extract-de-struguri-rosii-si-zaharuri-din-struguri-hidratare-1369660-136966-217

Daca dorim simpla protectie a mainilor, ne trebuie o crema cu textura bogata si cremoasa si cu un parfum rafinat, asa cum este crema de maini cu vanilie neagra de la Bottega Verde. Aceasta confera o senzatie de confort imediat dupa aplicare, chiar si pentru pielea foarte uscata si stresata de factorii de mediu datorita formulei cu ulei de argan si unt de argan, care au o actiune protectoare, hidratanta, nutritiva si emolienta. Crema de maini cu vanilie neagra este ideala pentru a o avea mereu la indemana, in geanta sau la birou, pentru ca lasa pielea mai moale si mai catifelata si ofera o senzatie de confort mainilor atunci cand acestea simt nevoia.

vanilie-neagra-crema-de-protectie-pentru-maini-1264680-126468-219

Cu un efect mult mai complex si puternic este crema de maini hranitoare cu ulei de orez, care poate fi aplicata atat pe maini, dar si pe coate si genunchi, cunoscute drept zone ale corpului unde pielea este mai uscata. Datorita gamei de oryzanol, extras din boabele de orez, aceasta imbunatateste activitatea de prevenire a procesului de imbatranire, avand o actiune emolienta. De asemenea, contine proteine de orez cu o actiune de restabilire si vitaminizare si ingrediente active emoliente si nutritive, inclusiv a unui derivat din ulei de masline si ulei de shea. Crema se absoarbe imediat in piele si are proprietatea de a o proteja, de a hrani si de a o catifela, fiind ideala pentru orice moment in care ne simtim pielea aspra si deshidratata.

crema-de-maini-hranitoare-cu-ulei-de-orez-actiune-emolienta-anti-imbatranire-1141240-114124-149

Daca atunci cand facem cunostinta cu cineva, ne dorim sa ii putem inmana cu mandrie o carte de vizita frumoasa si interesanta, asa ar trebui sa simtim si despre mainile noastre – cartea de vizita metaforica. Cu siguranta mainile ingrijite si catifelate vor lasa o impresie buna si placuta, astfel incat sa ramanem o prezenta memorabila oriunde am merge, iar Bottega Verde are o gama diversificata de creme de maini pentru a satisface nevoile tale in orice moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *