3 pasi pentru o demachiere corecta

Este de prisos sa vorbim despre cat de importanta este demachierea pentru tenul nostru pentru ca auzim peste tot acelasi lucru. Când eram micuțe, replica „Spala-te pe dinti inainte sa mergi la culcare!” era litera de lege. Ei bine, acelasi lucru trebuie aplicat si pentru demachiere. In caz contrar, peste 10 ani ne vom trezi ca avem tenul de bunicuta, chiar daca noi suntem in floarea varstei.

Si, daca stam sa ne gandim, nici nu este atat de mare efortul de a arata bine si ne de a ne gandi la tenul nostru pentru viitor! 5 minute in fiecare seara vor face minuni cu pielea noastra. Inainte de a merge la dus sau a ne intinde in pat, trebuie sa ne alocam cateva minute pentru a ne curata fata de toate impuritatile adunate in timpul zilei. Chiar daca suntem in miscare toata ziua prin praf si soare sau stam in casa si facem alte activitati, chiar daca ne aplicam sau nu machiaj si chiar daca impuritatile provin din exterior sau din interior, in fiecare zi inainte de a merge la culcare tenul trebuie curatat in profunzime pentru a lasa pielea sa respire.

Sunt doar cativa pasi care trebuie urmati pentru a ne salva tenul de la imbatranirea prematura. De ce sa ii neglijam?

Pasul 1: Indepartarea machiajului

Pentru a efectua acest pas aveti nevoie de un demachiant si de cateva dischete demachiante, care va vor folosi pentru a-l aplica. Procesul incepe intotdeauna cu indepartarea machiajul existent pe ochi. Puneti demachiant pe dischete si tineti-le 15-20 de secunde apasat deasupra pleoapelor pentru a usura intregul proces; apoi începeti sa indepartati machiajul cu miscari fine dinspre pleoapa superioara spre cea inferioara si coborati. Repetati aceasta miscare pana ce machiajul a disparut. Pentru aceasta procedura va putem recomanda demachiantul pentru fata cu ulei de argan regenerant si hranitor, care va va darui o piele moale si hidratata inca de la primul gest.

argan-de-maroc-demachiant-pentru-fata-cu-ulei-de-argan-regenerant-si-hranitor-1212530-121253-637

Luati apoi o noua discheta imbibata in demachiant si curatati-va inca o data fata dinspre interior spre exterior pentru a va asigura ca o buna parte din impuritati au fost indepartate. Acest gest poate fi cu usurinta inlocuit de folosirea unei spume de curatare bune, precum mousse-ul demachiant cu ulei de argan regenerant si hranitor, care vine in completarea demachiantului pentru a elimina impuritatile si a-i conferi tenului o stare imediata de confort. argan-de-maroc-mousse-demachiant-cu-ulei-de-argan-regenerator-si-hranitor-1305040-130504-638

Pasul 2: Tonifierea tenului

Dupa ce pasul 1 a fost dus la bun sfarsit, pasul 2 isi spune usor cuvantul. Aveti nevoie de un produs pentru tonifiere si de o alta discheta demachianta. Aplicati produsul pe discheta demachianta si masati-va fata prin miscari usoare, pentru a facilita penetrarea si stimularea microcirculatiei. Lotiunea tonica cu extract de castravete de la Bottega Verde este ideala pentru purificarea tenului, avand rolul de a reechilibra pielea si de a indeparta aspectul lucios al acesteia.

piele-mixta-lotiune-tonica-cu-extract-de-castravete-1031870-103187-695

Pasul 3: Hidratarea pielii

Dupa ce ati iesit de la dus sau dupa ce ati aplicat lotiunea tonica, este cazul sa trecem la ultimul pas al procesului și anume: hidratarea pielii. Decoperiti crema nutritiva cea mai potrivita pentru tipul dumneavoastra de piele si aplicati-o tenului in fiecare seara. O crema de calitate este crema nutritiva pentru fata cu unt de shea, care hidrateaza si protejeaza pielea, astfel incat aceasta sa devina mai catifelata si mai elastica.

unt-de-shea-crema-nutritiva-pentru-fata-cu-unt-de-shea-1207950-120795-659

In doar 3 pasi simpli puteti oferi tenului rasfatul de care are nevoie dupa o zi de agitatie si stres. Bottega Verde devine acum „mamica cea rea” si va spune sa nu lasati nicio zi sa treaca fara a va fi demachiat tenul cel frumos!

1 Comment

Add Yours
  1. 1
    Cum ne ingrijim fata in timpul noptii? |

    […] Dimineata avem un adevarat ritual de machiaj pentru a ne amplifica frumusetea naturala si a ne simti bine intreaga zi si, desigur, pentru asta ne alegem cu grija produsele ca acestea sa fie cat mai curate si sanatoase. Dar oricat de sanatoase ar fi produsele pe care le aplicam, tenului nu ii place sa stea incarcat 12 ore/zi, asa ca seara tot este necesar sa ne revansam fata de acesta. O demachiere corecta este primul pas pentru a ne multumi tenul, iar aceasta este foarte usor de realizat, dupa cum am vazut in articolul precedent. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *