De ce sa oferi cadouri angajatilor tai?

Majoritatea angajatorilor au grija sa fie atenti si darnici cu clientii in perioadele cheie ale anului, dar uita ca cei mai importanti factori pentru ei raman angajatorii.

Desi conceptul de cadouri pentru angajati nu este ceva nou in cadrul marilor corporatii, cei mai multi angajatori considera acest aspect o bataie de cap, o obligatie al carei sens si misiune nu il inteleg.

De ce sa oferi?

Ne simtim bine atunci cand primim un lucru material sau chiar o apreciere de la cineva, la fel se intampla si cu angajatii cand li se ofera atentia angajatorului.

Anagajatul apreciat de catre angajator, care vede ca el, ca om, conteaza la fel de mult precum munca pe care o depune in cadrul companiei, va munci mult mai mult, va fi mai responsabil si pe placul superiorului, ajutandu-l pe acesta sa obtina succesul

Cand sa oferi?

A oferi o atentie angajatilor tai in momentele importante pentru acestia (zile aniversare, promovari, zilele aniversare ale copiilor lor) reprezinta o inchegare a relatiei dintre angajator si angajat, bazata pe respect, echitabilitate si interes vizavi de persoana in cauza.

A oferi o atentie fara motiv, doar pentru a demonstra aprecierea angajatorului fata de angajat, este de nepretuit.

Ce sa oferi?

In urma unor studii s-au stabilit cele mai preferate lucruri pe care angajatii si-ar dori sa le primeassca de la seful lor. Printre acestea se numara: voucherele cadou, bilete la evenimente, mancare, bani si chiar felicitari.

Unele dintre cadourile cu care nu poti da gres niciodata sunt produsele de beauty si ingrijire personala, acestea fiind folosite atat de femei, cat si de barbati. De aceea, iti recomandam:

– set cadou pentru barbati 1. MAN (gel de dus si balsam dupa barbierit cu minerale) si 2. MAN (gel de dus, apa de parfum, si after shave spicy red).

BottegaVerde.ro va propune si daruri pentru cei mici, pentru ca un angajator trebuie sa fie constient de importanta familiei angajatului pentru acesta.

Tinand cont de aceste sfaturi vei putea ca de acum sa acorzi mai multa importanta echipei care te ajuta sa iti implinesti visurile si sa obtii succesul. Afland care sunt nevoile si preferintele acestora va fi mult mai usor sa ii surprinzi si totodata sa ii motivezi sa isi aduca contributia cu mai mult interes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *