Soarele – bucurie pentru cei mici, o grija in plus pentru parinti!

 

Anatomia te invata inca din clasele primare ca pielea este cel mai mare organ al corpului uman. Pielea copilului necesita atentie sporita inca din primii ani de viata, astfel ca cel mic sa priceapa cat de importanta este protectia solara de la varste fragede. Cu exemple pe intelesul lui, acesta va intelege ca aplicarea cremei nu este un chin, ci o necesitate pentru ca joaca sa poata continua pana seara tarziu, chiar daca se afla pe litoral, la bunici in curte sau in fata blocului. Poate ca nu esti singura mama care s-a aflat in postura de „nu-stiu-ce-sa-i-mai-fac” cand s-a confruntat cu o arsura solara dureroasa.

Pentru vacante reusite si veri lipsite de arsuri solare, Bottega Verde a creat produse de protectie solara special dedicate copiilor. Avand la baza ingrediente naturale, precum Elychridum, Hibiscus, Uleiul de Argan si brevetatul Pluridefence®, cu factor de protectie solara de la 6 pana la 50+, acestea nu numai ca protejeaza, ci si ingrijesc epiderma celor mici actionand ca tratamente de hidratare asupra pielii lor.

Cunoscand deja preferintele celor mici, produsele de protectie solara au absorbtie rapida, formula usoara, protejeaza impotriva efectelor nocive are radiatiilor UV si previn aparitia petelor pigmentare, dar nu in ultimul rand, contin ingrediente naturale, precum toate cosmeticele marca Bottega Verde.

Protectia naturala impotriva razelor soarelui

Pentru ca nivelul ultravioletelor atinge maximul intre orele 11-16:00, este important ca cel mic sa nu fie expus in acest interval, chiar daca i se administreaza crema cu cel mai inalt factor de protectie. Razele UV strabat chiar si bariera creata de nori si pot genera arsuri in cateva minute.

Unii medici recomanda ca bebelusii cu varsta de pana la an sa nu fie expusi deloc razelor soarelui, insa specialistii Bottega Verde sunt de parere ca expunerea moderata si in prezenta unei creme cu protectie solara mare, cum este Crema cu pluridefence si extract de Aloe Vera  SPF 50 ar putea ajuta la fixarea vitaminei D in sistemului osos al celui mic. Se recomanda expunerea doar in intervalul orar 8:00-11:00 si 17:00-19:00.

protectie-solara-crema-pentru-copii-cu-pluridefence-si-extract-de-alor-protectie-foarte-inalta-spf-50-rezistent-la-apa-129013-129013-987

Daca cel mic are deja pielea pregatita pentru vara, Laptele de protectie cu Aloe Vera si pluridefence cu SPF 30 este o varianta optima pentru protectia pielii sale. Atentie insa – in cazul in care celui mic i-au fost administrate medicamente precum paracetamol sau ipubrofen, acesta devine mult mai expus razelor ultraviolete, fiind fotosensibilizat.

protectie-solara-lapte-de-protectie-pentru-copii-cu-aloe-vera-si-pluridefence-protectie-inalta-spf-30-rezistent-la-apa-129203-129203-984

Cand copilul crede ca aplicarea cremei de protectie solara este o actiune prea plictisitoare

Bottega Verde aduce alternativa lotiunii de protectie solara: Stick-ul de protectie pentru zonele delicate cu uleiuri vegetale! Daca cel mic nu isi gaseste locul timp de 10 minute cat dureaza „tortura” cunoscuta si sub numele de „aplicarea cremei”, invita-l la un joc. Sa acopere cand mai mult din suprafata corpului sau cu aceasta bagheta minune, astfel incat sa capete un scut de protectie si sa fie invincibil in fata razelor soarelui. Uleiurile vegetale actioneaza in sens hidratant iau factorul de protectie ridicat (SPF 50) va spori protectia impotriva arsurilor solare. Special creat si pentru zonele delicate cum ar fi maini, urechi, fata si laba piciorului.

protectie-solara-stick-de-protectie-pentru-zonele-delicate-pentru-copii-cu-mix-din-ulei-vegetal-si-aloe-vera-protectie-foarte-inalta-spf-50-rezistent-la-apa-129204-129204-985

Bai scurte – aceasta este o alta metoda de protectie naturala impotriva razelor soarelui deoarece particulele de apa au capacitatea de a capta lumina soarelui intr-un mod ultra-rapid, devenind ca o oglinda de reflexie pentru razele UV. Bottega Verde recomanda aplicarea cremei dupa fiecare baie.

Palarie si ochelari de soare – chiar si parul copiilor trebuie protejat impotriva insolatiilor. Soarele poate afecta chiar si corneea celor mici, de aceea se recomanda sa poarte ochelari de soare potriviti conditiilor externe. O crema cu SPF 15 pentru iesirile in parc ar fi oportuna pentru o buna protectie la nivelul fetei.

Cu o importanta actiune antioxidanta, vitamina E protejeaza pielea micutilor de radicalii liberi prin aplicarea Laptelui Spray de protectie pentru copii cu Aloe Vera si Vitamina E SPF 30. Principalul beneficiu al acestui produs il constituie rapiditatea de aplicare si absorbtia rapida, astfel incat cel mic va intelege ca aplicarea protectiei solare este pana la urma ceva obisnuit. Distractia nu va intarzia sa apara daca il vei lasa sa se descurce singur cu manevrarea spray-ului, fapt ce cu siguranta il va incanta!protectie-solara-lapte-spray-de-protectie-pentru-copii-cu-alor-vera-si-vitamina-e-protectie-inalta-spf-30-rezistent-la-apa-129015-129015-986Profita de ofertele speciale pentru gama de produse de protectie solara pentru copii…

… cu ingrediente naturale, precum grija unei mame!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *